L’Hospitalet de l’Infant acollirà la 31a edició de la Setmana Catalana de Vela

Els dies 8 i 9 de setembre navegaran per les aigües del municipi més de 300 embarcacions de 30 clubs

 

El 8 i 9 de setembre tindrà lloc a l’Hospitalet de l’Infant la 31 edició de la Setmana Catalana de Vela-Gran Premi de la Generalitat de Catalunya. Aquesta és la regata més important dins del calendari de la Federació Catalana de Vela pel seu nombre de participants.

Unes 300 embarcacions navegaran per les aigües d’Hospitalet, estant representat fins a 30 clubs d’arreu de Catalunya i com a novetat d’enguany també de la Comunitat Valenciana. Fins al 7 de setembre, la inscripció és oberta a la web del Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs.

A la prova hi participaran vaixells i esportistes de quinze categories diferents. Pel que fa a les embarcacions es disputaran regates de clase Optimist, Làser 4.7, Làser Radial, Làser Estàndard, Snipe, 420, Creuer, Finn, Patí de Vela, Europa i Catamarà. També hi participaran windsurfistes de les categories Windsurf Techno 293, Windsurf Raceboard, Windsurf RS:X i Windsurd Divisió 2.     

La prova comptarà amb el suport institucional

La disputa de les regates a l’Hospitalet de l’Infant s’ha dut a terme gràcies a un conveni signant entre les autoritats del consistori i la Generalitat a més del club nàutic de la població i de la Federació Catalana de Vela.

Imatge de la signatura del conveni del 25 de juliol | Cedida

 

El 25 de juliol Gerard Figueras, secretari general de l’esport, Alfons Garcia, alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i Lluís coll, president del Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs, entre altres autoritats, estampaven la seva signatura a un conveni de col·laboració que delega l'organització de la Setmana Catalana de Vela al Club Nàutic.  

El Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs serà l’organitzador

El Club Nàutic Hospitalet -Vandellòs organitzarà, segons es recull al conveni signat el 25 de juliol, l'edició d'enguany de la Setmana Catalana de Vela, de la qual és titular i propietària la Federació Catalana de Vela.

Amb la signatura d’un altre conveni per part de l’alcalde i el president del club, aquest es compromet a garantir «el bon funcionament de les àrees de mar i de terra, els aspectes organitzatius referents a la infraestructura i mitjans de la seu i a la gestió, execució i coordinació del pressupost de la regata, així com a facilitar l'ús de la instal·lació portuària per a la celebració de l'esdeveniment».

El consistori hospitalenc farà una aportació econòmica de 10.000 euros per tal de donar suport material i tècnic en l’organització de l’esdeveniment.  

"Salven una nena a punt d'ofegar-se a Cambrils" "AGENDA: Aquests són els últims concerts del Festival de Música de Cambrils!"