El poble abandonat de Castelló a Vandellòs acollirà una jornada sobre el turisme

'Experts en experiències turístiques. Estratègia de la Masia de Castelló' es durà a terme el proper dissabte 27 d’abril

 

El municipi de Vandellòs acollirà una jornada sobre el poble medieval de Castelló, una localitat que va quedar abandonada als anys cinquanta. 'Experts en experiències turístiques. L'estratègia de la Masia de Castelló' serà l'esdeveniment que es durà a terme el pròxim 27 d'abril on es portaran a cap diverses activitats relacionades amb el turisme.

El poble medieval de Castelló acull una jornada sobre el turisme

La jornada es basarà en el projecte de l'elaboració de l'estratègia de dinamització turística de la Masia de Castelló. La responsable de la iniciativa, la geògrafa de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Alba Font, és qui està a càrrec del projecte gràcies a un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i la Facultat de Turisme i Geografia de la URV.

Durant tot el dia de dissabte dia 27 a la Masia de Castelló, al terme municipal de Vandellòs, es portaran a cap diverses activitats. L'activat començarà a les 9 del matí amb un cafè i la inauguració de la jornada a càrrec de l'alcalde de Vandellòs, Alfons Garcia i el president de l'Associació Masia de Castelló Santi Nomen.

Les activitats es desenvoluparan al poble de Castelló terme municipal de Vandellós | cedida

 

Conferències i tallers sobre experiències turístiques

A les deu del matí es tractarà el tema de 'La creació d'Experiències Turístiques', càrrec de Marta Nel·lo, degana de la Facultat de Turisme i Geografia de la URV. Seguidament es parlarà de la 'Fundació, el Patrimoni i el Valor', on participaran la directora de la Fundació Mas Miró, Elena Juncosa, el director gerent de la Fundació Castells Culturals de Catalunya i l'assessor tributari de l'Associació Masia de Castelló, Xavier Castellví. Totes dues conferències estaran moderades per Alba Font.

Seguidament es realitzarà un tast de vins a càrrec del celler de la Placeta i posteriorment es farà un dinar de clotxa. La jornada seguirà a les 16.00 hores amb 'L'estratègia Turística de la Masia de Castelló', amb el tercer 'Taller Participatiu: Noves propostes' conduït per l'Alba Font. Finalment al cap de 18.00 hores es farà l'acte de cloenda.

"ATENCIÓ: 1 ferit en xoc entre 2 cotxes a l'AP-7, al Baix Camp" "ACTE HEROIC: Salven una dona de morir atropellada per un tren a Cambrils"