Un grup d'alumnes i un de professors de dos instituts de Cambrils, confinats per casos positius en coronavirus

Estan a l'espera del resultat

Un grup de set professors de l'Institut Ramon Berenguer IV de Cambrils i una classe de 1r d'ESO de l'IES Cambrils s'han hagut de confinar de manera preventiva després de detectar-se dos casos positius en coronavirus al seu entorn. 

En el cas de l'institut Ramon Berenguer, es tracta d'una professora que ha donat positiu en Covid-19, motiu pel qual set professors més s'han hagut de posar en quarantena mentre esperen els resultats de les proves PCR.

L'altre cas, a l'Institut Cambrils, un alumne d'una classe de 1r d'ESO ha donat positiu, segons ha confirmat el centre educatiu. Els alumnes s'han hagut de confinar preventivament a l'espera de realitzar-se les proves PCR per detectar més casos entre l'alumnat i el professorat.

Vuit escoles tarragonines, amb casos positius i grups confinats

La primera setmana del curs escolar ha sigut un degoteig de casos positius i grups de professors i alumnes confinats, i el Camp de Tarragona ja compta amb vuit centres escolars afectats. Per ordre en què es va tenir constància, són un grup a l'IES Jaume I de Salou, un a l'escola Pau Delclòs de Tarragona, un a l'Escola Santa Maria del Mar de Salou, un grup al Pare Manyanet de Reus, un a l'Escola Sant Bernat Calbó de Reus, un a La Salle de Reus, i els dos de Cambrils.

"Per fi: Ja hi ha data perquè s'acabin els desbordaments del barranc de Barenys" "Atenció: La compravenda dels terrenys del Hard Rock, a la Fiscalia"