Desmantellen una gran plantació de marihuana en un magatzem de Riudoms

Hi havia 260 plantes de marihuana i 1.160 esqueixos preparats per a ser replantats

La Guàrdia Municipal de Riudoms i els Mossos d'Esquadra han fet un operatiu policial de salut pública al municipi del Baix Camp. El passat 1 d'abril, els dos cossos policials van desmantellar una plantació de marihuana de tipus 'indoor' a Riudoms.

La investigació va iniciar-se durant el mes de març, quan la Guàrdia Municipal va detectar una finca del terme municipal, concretament situada a la partida de les Planes del Roquís, on hi podria haver aquest tipus de cultiu. En tenir coneixement d'aquest fet, els agents municipals van informar el cos de Mossos d'Esquadra. 

Aquests van localitzar la finca i van establir un dispositiu amb l'objectiu de verificar aquesta informació que se'ls havia facilitat. En el moment dels fets, van observar com dues persones fugien d'un magatzem en veure la presència policial, deixant-ho tot obert i abandonant dos gossos a la finca. 

A l'interior del magatzem s'hi va localitzar una plantació de tipus 'indoor' amb 260 plantes de marihuana de grans dimensions i 1.160 esqueixos de marihuana preparats per a ser replantats a l'interior. També hi havia diferents compartiments amb plantació de marihuana, per plantar i assecar el fruit, així com material i estris emprats per al seu cultiu.

La Guàrdia Municipal va realitzar la custòdia dels animals abandonats, que no duien xip identificatiu, i els va lliurar a la protectora d'animals.

Posteriorment, els agents van aconseguir identificar les persones titulars de l'arrendament del magatzem, a les quals se les ha instruït diligències policials al Jutjat de Guàrdia de Reus per un presumpte delicte de tràfic de drogues. En aquests moments, el cos de Mossos d'Esquadra continua amb la investigació.

"Atrapats 'in fraganti' mentre furtaven en una parada del mercat del Vendrell" "Ho gravava i les amenaçava: A presó per abusar de menors durant anys a Torredembarra"