Vídeo: El rescat dels Bombers de la noia accidentada al Niu de l'Àliga

Els GRAE van rescatar-la amb l'helicòpter

Aquest passat dimarts, 30 de juny, una noia de 23 anys va ser rescatada pels Bombers de la Generalitat després de patir una caiguda a la zona del Niu de l'Àliga, a Alcover. La noia va patir una caiguda des d'una alçada important a dins del riu Glorieta i, en conseqüència de la topada, tenia símptomes de mareig i dolor d'esquena.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar dues dotacions terrestres dels Bombers i, a més, va ser necessària l'actuació del Grup de Recolzament d'Actuacions Especials (GRAE) amb l'helicòpter. D'aquesta forma, aconseguien rescatar la noia i traslladar-la fins a una zona més accessible. En aquest punt els esperava l'helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), el qual va evacuar-la fins a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona amb un pronòstic menys greu.

A la zona del Niu de l'Àliga, durant juliol i agost, s'arriben a triplicar les sortides per rescats en respecte a la resta de l'any.

"Alerta: Nou episodi de delictes i violència a la Part Alta de TGN" "Un aparatós accident dels Mossos acaba amb ferits i un cotxe bolcat a l'AP-7"