Iniciaran en els propers dies les obres de rehabilitació de la coberta de l’església de Constantí

L'actuació, a càrrec de l'Arquebisbat de Tarragona, és un primer pas per a la reobertura del temple, tancat des del 2016

Les obres de rehabilitació de la coberta de l’Església Parroquial de Sant Feliu Màrtir de Constantí s'iniciaran en els propers dies. La Junta de Govern de l’Ajuntament de Constantí ha aprovat la llicència d’obres municipals, l’últim tràmit abans que es puguin iniciar els treballs per part de l’Arquebisbat de Tarragona. El mes d’abril de 2018 es va produir l’esfondrament parcial de la coberta de fusta que apuntalava la segona volta de la nau central de l’església, i també part de la teulada. Cal recordar que des del mes de març de l’any 2016 l’església es troba tancada al culte. La rehabilitació de la coberta és un primer pas per a la seva reobertura, segons apunten fonts municipals.

Segons consta en el projecte tècnic, per reforçar l’estructura de l’església es disposarà una encavallada metàl·lica per cada costat de l’encavallada de fusta. Aquestes noves encavallades aniran recolzades en uns suports ja col·locats en el mur de maçoneria de l’església. També es construirà la part de la coberta que es va ensorrar, amb corretges d’acer laminat recolzades sobre les encavallades, plaques rígides ondulants de fibrociment sobre les corretges i la posterior col·locació de teules àrabs envellides. Les obres no suposaran cap intervenció en la façana de l’església.

"La justícia dóna la raó a una professora de TGN i considera l'asma factor de risc" "Altre cop: Detecten 1 positiu en coronavirus a la residència Nostrallar dels Pallaresos"