Imatge de diversos vehicles transitant l'AP-7, ja alliberada de peatges, al Baix Ebre

Milionària inversió de l'Estat a Tarragona per fer nous accessos a l'AP-7 i l'AP-2

Segons s'ha anunciat en roda de premsa, es destinaran uns 130 milions d'euros a les actuacions

Milionària inversió de l'Estat a la xarxa viària tarragonina. Segons s'ha anunciat en roda de premsa aquest dijous, s'invertiran uns 130 milions d'euros en la construcció de nous accessos als trams de la demarcació de Tarragona de les autopistes AP-7 i AP-2. L'objectiu d'aquestes actuacions és la millora de la connectivitat des de les citades autopistes, facilitant l'accessibilitat a altres vies del territori i els desplaçaments amb els municipis propers.

L'anunci s'ha fet en una roda de premsa en què han participat el subdelegat del govern a Tarragona, Joan Sabaté; el secretari general d'Infraestructures del Mitma, Xavier Flores; el director general de Transports, David Prat; i la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó. Segons han explicat, a l'AP-7 hi haurà nous accessos a Tarragona, Roda de Berà, l'Hospitalet de l'Infant, el Vendrell i Banyeres del Penedès.

Per la seva banda, a l'AP-2 es construirà un nou accés a Vimbodí i Poblet. Així mateix, també es preveu una actuació quan l'A-27 entri en funcionament a Montblanc, per tal que els vehicles puguin enllaçar directament amb l'AP-2.