El Port de Tarragona ja ho té tot a punt per la celebració del Med Hub Day 2021

La 5a edició del Med Hub Day al Port de Tarragona escalfa motors

Quinze ponents de prestigi internacional es reuniran en l'acte en format híbrid

El Port de Tarragona ja ho té tot a punt per celebrar el Med Hub Day 2021, la cinquena edició del certamen, on l'objectiu principal és potenciar el Mediterrani  com a hub de líquids a doll.

Després de l'any passat, on l'organització es va veure obligada a activar la iniciativa 100% online, enguany la programació combina actes presencials i online en un format híbrid  que ja ha superat la xifra dels 100 inscrits.

Ultimant detalls

Els actes arrencaran el pròxim dijous 18 de novembre, on el Seminari de Tarragona serà testimoni de tots els actes que se celebrin entre dijous i divendres en relació amb la indústria petroquímica.

L'esdeveniment busca promoure, debatre i intercanviar informació sobre els punts forts i les oportunitats que ofereix el mar Mediterrani com a plataforma logística per a productes químics, en una programació que torna a superar els 100 inscrits entre sessions online i presencials.

Tres actes diferents

Durant els dies 18 i 19 de novembre, s'han programat tres sessions, on la primera, que se celebrarà dijous a les 15 hores, parlarà de Ports i terminals i clourà amb un networking  i una activitat online.

L'endemà, el divendres, tindrà lloc la segona sessió, a les 9.30 hores, sobre Companyies Petroquímiques i Hubs, i la tercera i última, a les 11 hores, que formarà un debat sobre transició energètica i sostenibilitat. Tots aquests actes comptaran amb la participació de ponents de gran prestigi internacional.

El Med Hub Day comptarà amb diversos professionals del sector

El programa rebrà a 15 persones de caràcter internacional relacionades amb el sector de la logística, transport i emmagatzematge de productes petroquímics.

Per començar, compta amb Josep Maria Cruset, president del Port de Tarragona des del 2018, i amb Genoveva Climent, directora comercial de la mateixa institució, però amb tres anys més d'experiència que Cruset. A més, tindrà la presència de:

Ronald Backers, del Port de Rotterdam.

Olivier Maronneaud, director de la consultoria química d'IHS Markit, amb seu a París.

Anastasiya Mozgova, amb set anys d'experiència a l'empresa familiar Euroenergo i al hòlding del grup.

Javier Azagra del Campo, director d'Operacions a la Refineria de Repsol a Tarragona des del 2019.

Albert García, cap de Logística i Infraestructura de la Planta de BASF a Tarragona.

Daniel de Miguel, director d'Operacions de Trading Shipping i Bunker a Cepsa.

Paul Hickin, director de S&P Global Platts.

Jordi Anglès Jové, Coordinador Comercial del Port de Tarragona, on gestiona els projectes del tràfic de líquids a granel.

Josep Forcadell, director Comercial i de Desenvolupament de Negoci de Vopak Terquimsa.

Patrick Kulsen, director general d'Insights global.

Fran Sánchez, líder de Logística d'Hidrocarburs a Dow Chemical Ibèrica.

Martijn Elbers, cap de Vendes Intermodal a Lineas.

Leandro Crespo, que compagina la funció corporativa amb la direcció de la Terminal de Tarragona a Tepsa.

Aquests 15 ponents  de prestigi internacional es reuniran els dies 18 i 19 de novembre per parlar sobre aquells avantatges que pot presentar el mar Mediterrani com a plataforma logística en el sector.