Imatge del Tinglado 2 del Moll de Costa del Port de Tarragona.

El Moll de Costa es bolca amb Santa Tecla amb un cap de setmana ple d'activitats

S'han programat activitats per a tots els gustos i edats durant tot el cap de setmana

El Moll de Costa del Port de Tarragona bullirà d'activitat aquests dies amb motiu de les festes de Santa Tecla. L'acció començarà el divendres 16 de setembre, al Tinglado 1. A partir de les vuit del vespre es presentarà el llibre 'Operació Tecla', una obra d'història il·lustrada de Joan Carles Blanch que parla de la història de Santa Tecla i com va esdevenir patrona de la ciutat.

Aquest mateix divendres, també es farà la presentació del nou Ball de Titans pel Gremi de Marejants de Tarragona, a partir de les 18.30 hores. Per acabar de completar la jornada, es podrà visitar al Refugi 1 l'exposició sobre el 30è aniversari del Bpou de Tarragona i el 15è aniversari del Bou Petit.

El dissabte els més petits tenen una cita al Teatret del Serrallo. A partir de les 12.00 hores s'estrenarà gratuïtament l'espectacle infantil 'Les Sabates de la Mulassa Petita', una obra recomanada a partir dels 4 anys i amb una durada de 50 minuts, impulsada per la Mulassa de Tarragona i Genovesa Narratives Teatrals. L'espectacle també es podrà veure l'endemà, diumenge, a la mateixa hora.

També el diumenge 18 de setembre, des del Museu del Port s'oferirà l'activitat 'VIvint el port', un maridatge d'històries portuàries vinculades al comerç i diferents sectors, acompanyades d'un tast de diferents vins tarragonins, tot fent un recorregut pel nou Museu del Port. L'activitat és gratuïta, però cal fer reserva prèvia enviant un correu a museuport@porttarragona.cat.

Finalment, cal recordar que aquest cap de setmana és l'últim per poder visitar l'exposició de la reconeguda fotògrafa Isabel Muñoz, 'L'antropologia dels sentiments', al Tinglado 1 del Moll de Costa.