Rodatge del curtmetratge 'Recoge tus cosas'

Busquen figurants per rodatges de cinema i televisió a Tarragona i l'Ebre

L'agència de figuració '4Kasting' està en campanya de subscripció per tothom que estigui interessat

Amb l'objectiu de poder gestionar la figuració dels rodatges de publicitat, cinema i televisió  que puguin haver-hi per la zona de Tarragona, Terres de l'Ebre i Lleida. Per aquest motiu s'ha creat  l'agència de figuració '4Kastings', formada per un equip de tres persones de Tarragona i Reus, amb experiència en aquest món. En aquest sentit, per poder fer enlairar el projecte, l'agència ha començat una campanya de subscripció, totalment gratuïta, per tothom que estigui interessat a formar part del món de la figuració. 

 

Cerquen persones per fer de figuració a televisió i cinema a Tarragona

L'agència de figuració '4Kastings' està cercant nois i noies, joves i adults, és a dir, persones de totes les edats, per formar part del planter d'actors i actrius per fer de figurants en rodatges de publicitat, cinema i televisió  que puguin sorgir en la zona de la regió de Tarragona, Terres de l'Ebre i Lleida i, així, poder subministrar els perfils que les productores necessitin en cada moment pels diferents rodatges que hi hagi al territori.

Per aquests motius, '4Kastings' han començat una campanya de subscripció  on es pot inscriure tothom que estigui interessat, totalment de manera gratuïta. Per fer-ho, només han d'omplir un formulari amb informació personal, mentre que els menors de 18 anys necessitaran una autorització dels pares per poder-se inscriure.   A més, en totes les feines en què siguis seleccionat com a figurant, serà remunerada segons el conveni vigent.

L'equip de '4Kasting' està format per tres persones de Tarragona i Reus amb llarga experiència en rodatges,  que han creat aquesta agència amb l'objectiu de poder gestionar la figuració pels rodatges a les comarques de Tarragona.

Imatge del moment del rodatge d'una pel·lícula | Cedida