Expoquimia

Smart Chemistry Smart Future torna a l'Expoquimia 2021

AEQT i ChemMed seran del 14 al 17 de setembre a l'espai Smart Chemistry Smart Future

Smart Chemistry Smart Future torna a Expoquimia 2021 per a assistir a una altra gran trobada amb el sector químic espanyol.

Es tracta d'un esdeveniment únic centrat en la contribució de la  Indústria Química a la societat que integra una completa agenda d'activitats. Acull una exposició totalment exclusiva, que mostra l'enorme capacitat de la química per a millorar i canviar el nostre món a través de  solucions innovadores als grans reptes actuals.


 


 

Sota el lema Welcome to 2030, el projecte tindrà com a centre neuràlgic una exposició exclusiva en la qual les organitzacions i empreses líders participants mostraran els avanços tecnològics i innovacions més capdavanteres i amb major projecció de desenvolupament en els pròxims deu anys.

El sector ja està treballant a Espanya per a donar resposta als principals desafiaments que se'ns planteja com a societat en quatre àmbits del Desenvolupament Sostenible de gran importància com són l'Economia Circular, la Transició Energètica i el Canvi Climàtic, la  Salut i l'Alimentació i Digitalització i  Indústria 4.0 (Smart Digital Solutions).

Amb una participació prevista de més de  600 expositors directes, la celebració conjunta d'Expoquimia, Equiplast i Eurosurfas constitueix la plataforma firal líder de la química aplicada del sud d'Europa en la qual es donen a conèixer totes les iniciatives que assenyalen les tendències de futur de tres sectors fonamentals per al desenvolupament socioeconòmic.

Així doncs,  AEQT  i ChemMed sera del 14 al 17 de setembre a l'espai Smart Chemistry Smart Future, explicant la contribució essencial de la indústria de  Tarragona al progrés, la sostenibilitat, la qualitat de vida, etc.

En vista a la represa de l'activitat firal, Fira de Barcelona ha elaborat un protocol anti-Covid  en col·laboració amb la consultora de gestió de riscos Aon i l'assessorament de l'Hospital Clínic de Barcelona, per a oferir les màximes garanties de seguretat.