Cartell de la aeqt

L’AEQT estrena pàgina web amb més informació i reforcen la divulgació i transparència del sector

És una nova acció del Pla Estratègic 2021-2023

L'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) ha fet una nova acció de millora de divulgació  i transparència  que hi es recull en el seu Pla Estratègic 2021-2023. En aquest sentit, aquesta setmana s'ha estrenat la seva renovada pàgina web, mantenint el domini www.aeqtonline.com.

El nou portal web, a més de renovar el disseny, s'han introduït importants modificacions d'estructura, donant més protagonisme als aspectes que puguin oferir a la societat  una informació més profunda, detallada i transparent de què és l'AEQT i què és la indústria química.

El nou portal en línia de l'AEQT té la transparència  com un dels principis rectors en la seva confecció. En aquest sentit, s'incorpora un apartat dedicat específicament als indicadors del sector químic tarragoní: tant aquells que tenen a veure amb el seu impacte econòmic, com també als de sostenibilitat: dades sobre seguretat, accidentalitat, impacte mediambiental.

Dins de l'àrea de medi ambient, hi ha un subapartat dedicat a la qualitat de l'aire on consultar totes les edicions de l’Informe-Observatori de la Qualitat de l’Aire que s’han editat fins ara, amb dades d’immissió dels nuclis de població de l’entorn de la indústria, i on també s’inclou un enllaç a les dades en directe de qualitat de l’aire de la Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica de la Generalitat de Catalunya.

L'altre objectiu de la renovació  de la pàgina web és aprofundir en la divulgació  del sector: què és la indústria química, com funciona, quins productes fabrica, quins són els seus valors i les seves polítiques. Per això, també es podrà trobar un ampli apartat dedicat a projectes i polítiques de sostenibilitat i Responsabilitat Social de la pròpia AEQT i del sector químic en general.

En l'apartat de la divulgació s'ofereixen explicacions detallades de les iniciatives  que ha posat en marxa de manera conjunta en el territori la indústria química i que son referents arreu, com ara els Parcs Químics o l'Observatori de la Qualitat de l'Aire.  A banda, es posa en valor la diversitat de productes que fabrica el sector i la seva importància essencial en pràcticament tots els contextos de la vida quotidiana. També hi haurà un blog on es publicaran articles informatius, d'opinió o entrevistes, sobre aspectes relacionats amb la indústria química tarragonina, el seu funcionament, els seus reptes de present i futur.

A més, s'ha creat una secció on, tant la societat en general com els mitjans de comunicació,  podran trobar eines i recursos per a una millor comprensió i difusió del sector, com ara infografies sobre els seus productes essencials, imatges, newsletters, així com una nova sèrie de vídeos divulgatius, encara en fase d’elaboració, i que s’aniran publicant conforme vagin estrenant-se.