L'AEQT participa en la 19a edició d’Expoquimia

L'AEQT posa en valor el present i el futur de la indústria a l'Expoquimia

La trobada internacional de la Química té lloc al Recinte Gran Via de Fira Barcelona fins divendres

L'AEQT participa des d'aquest dimarts a la 19 edició d'Expoquimia, la trobada internacional de química que fins divendres té lloc al Recinte Gran Via de Fira Barcelona. També està en marxa l'espai Smart Chemistry Smart Future, on participen en un estand conjunt amb ChemMed.

La inauguració ha anat a càrrec del secretari d'Empresa i Competitivitat de la Generalitat, Albert Castellanos, i el president de l'Expoquimia, Carles Navarro. En la visita a l'estand del sector químic tarragoní s'ha interessat per les característiques i projectes del sector. 

L'Expoquimia 2021 permetrà el clúster petroquímic de Tarragona posar en valor el seu present com a referent internacional del sector. Tant pel que fa a les seves magnituds, com també per les seves singularitats pel que fa a integració entre empreses, aprofitament de sinergies, impuls de projectes conjunts o el seu arrelament i cooperació amb el territori.


L'estand conjunt permet els visitants conèixer amb detall ChemMed, a través del seu catàleg de serveis. El document exposa les característiques del clúster i l'univers de membres que el conformen. 

L'Informe Públic AEQT 2020 és un altre dels documents que es destaquen a l'expositor. A més permeten els visitants conèixer amb més detall del sector petroquímic tarragoní.

Alhora, també destaquen els plans de futur de la indústria, mitjançant el Pla Estratègic AEQT 2021-2023. Aquests han de consolidar Tarragona com a pol químic de referència mundial en qüestions com la seguretat, sostenibilitat i innovació, així com garantir la seva competitivitat per les pròximes dècades.

Aquests documents també estan a disposició del públic per descàrrega a través de codis QR. Així es redueix qualsevol intercanvi de material físic, en coherència amb el context de pandèmia.