Turista a l'Aeroport de Reus.

L'Aeroport de Reus confirma una baixada del 92% dels passatgers del mes de juliol

Només ha pogut moure 14.500 persones | És el pitjor estiu des que existeixen dades

Lluny d'amortir la caiguda lliure, el mes de juliol ha tornat a deixar males notícies a l'Aeroport de Reus i la gran porta d'entrada al territori ha tornat a esdevenir una trampa per a ratolins en un dels mesos tradicionalment més bons de l'any per al bàlsam del turisme. Si al mes de juny només es va poder retenir l'1,7% de l'activitat, al juliol el percentatge només puja al 7,5% del que s'esperava rebre.

L'aeròdrom de la Costa Daurada només ha pogut moure un total  de 14.513 passatgers durant el juliol, un 92,5% menys que en el mateix període de l'any anterior i una xifra a anys llum del que s'esperava per mantenir el pols a l'economia del territori. De fet, en tot el que portem de 2020 Reus ha mogut poc més de 20.000 passatgers entre entrades i sortides, un 96% menys que al 2019.

L'Aeroport de Reus no aixeca el vol i agreuja la caiguda en un juliol desastrós

No és tan gran el descens en operacions  aeroportuàries, amb prop de 2.000 operacions registrades durant el juliol que majoritàriament corresponen a vols xàrter o de formació. El descens és de només el 12% respecte a l'any anterior, de manera que la davallada no és només en nombre de vols, sinó en nombre  dels passatgers  que els podrien omplir.

Mes rere mes i actualització rere actualització, totes les  previsions pessimistes que auguraven un estiu negre per al turisme del territori sembla que es van posant en ordre i es van complint a mesura que el calendari va passant.