Un avió de Volotea

L'Aeroport de Reus connectarà amb les Illes Balears a partir d'aquest juny

La línia amb Palma de Mallorca s'estrenarà el 23 de juny i amb Menorca el 26

Després de la nova connexió aèria de l'Aeroport de Reus amb les Illes Canàries, s'ha confirmat l'inici de les operacions entre la capital del Baix Camp amb les Illes Balears. El pròxim 23 de juny s'inaugurarà la línia fins a Palma de Mallorca amb dos vols setmanals des de Reus —dimarts i dissabte— i el 26 del mateix mes s'estrenarà la connexió amb Menorca  amb vols els dimecres i diumenges. 

L'operadora que realitzarà aquesta connexió és 'Volotea' la qual oferirà un total de 16.400 seients i duplica l'oferta des de Catalunya, on ja té connexions entre Barcelona i les ciutats franceses de Nantes i Estrasburg. 

Les noves connexions, que estaran disponibles fins al setembre, formaran part de les nou rutes que Volotea estrena a partir d'aquest estiu. D'aquesta manera afiança el seu creixement a Espanya i, a més, sent Reus  un dels 4 nous aeroports des d'on l'aerolínia volarà per primer cop juntament a Badajoz, Salamanca i Sant Sebastià. Tots ells connectaran amb les Illes Baleras des de finals de juny. 

Aquestes noves línies fan que Volotea augmenti un 8% les rutes en respecte a 2019. Pel que fa a nombres de seients, l'aerolínia creix un 23% respecte al mateix any. «Volem seguir afiançant el nostre creixement i apostant per les connexions entre la península i les illes i entre les ciutats mitjanes i petites, una estretègia òptima en el context Covid. Tot això amb la màxima seguretat i puntualitat en les operacions, explica Carlos Muñoz, fundador i CEO de Volotea.