Imatge d'una passatgera sortint de l'Aeroport de Reus, amb mascareta

L'aeroport de Reus recupera passatgers, però segueix lluny de les xifres de fa dos anys

El nombre d'operacions durant l'agost s'ha reduït respecte de les que hi va haver el juliol

Després d'un mes de juliol a l'alça, l'aeroport de Reus ha mantingut la dinàmica durant el mes d'agost. Per les seves instal·lacions hi han passat 45.477 passatgers segons les dades d'Aena. Representen un increment molt notable respecte a l'agost de l'any passat, però encara queden lluny de les xifres anteriors a la pandèmia.

Respecte a ara fa un any, aquest mes passat han arribat o sortit de l'aeroport de Reus un 369,8% més de passatgers. Aquestes més de 4.400 persones són un 76,9% menys que les que s'hi van registrar el 2019. A l'aeròdrom reusenc s'han registrat 1.164 operacions, un 24% menys que el mateix mes de l'any passat i un 35% menys que el 2019.

Després de vuit mesos d'inactivitat, l'aeroport de Reus es va tornar a posar en marxa el mes de juny passat. Durant el juliol hi van passar poc més de 25.000 passatgers, però en canvi es van fer més operacions que a l'agost. Les més de 1.100 d'aquest mes queden per sota de les 1.535 del juliol.

La tendència progressiva a l'alça després del tancament encara queda lluny del moviment registrat abans de la pandèmia. Aquesta temporada d'estiu han ajudat les connexions establertes amb llocs com Mallorca, Menorca o Gran Canària.