Exterior del Tinglado 1 al Moll de Costa del Port de Tarragona

El Moll de Costa estrena l'exposició 'Mostra d’Art Emergent Local. Composició X’

Forma part del treball de fi de grau d'uns estudiants de la URV

El Port de Tarragona acull una munió d'activitats culturals i de lleure durant tot el cap de setmana. Les activitats es fan a l'aire lliure al Moll de Costa i són gratuïtes. Les úniques en un espai tancat són les exposicions.

El dissabte 12 de juny, s'estrena l'exposició 'Mostra d'Art emergent local. Composició X', al Refugi 1 del Moll de Costa. Aquesta és una mostra d'art local emergent sota el subtítol 'El crit que no ressona'. 

L'estrena serà a les 17 hores i es podrà veure fins a l'11 de juliol. El seu horari és de dimarts a dissabte de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores. Els diumenges d'11 a 14 hores i els dilluns tancat.

Aquesta exposició l'ha organitzada tres alumnes de la Universitat Rovira i Virgili com a part del seu treball de fi de grau. S'exhibiran diverses obres i l'estrena d'un curtmetratge on pretén el jove talent. 

L'exposició aspira a donar cobertura a problemes que pateixen els autors emergents. Com la falta d'un espai que els hi proporcioni l'oportunitat de créixer i fer visible la seva veu, sense la necessitat d'un premi. 

Es tracta d’una exhibició que pretén fugir dels convencionalismes, i que busca la diversitat artística donant llibertat temàtica i estilística a un total de 35 participants.
 

Agenda cultural

  • Mostra artística ‘Expressa’t’. Quinze escoles i entitats artístiques de la ciutat participaran en aquesta primera edició. Dissabte 12 i diumenge 13 de juny davant del Tinglado 1 del Moll de Costa
  • Taurons i altres animals marins, dotze milions d'anys ens separen. A càrrec de Ferran Aguilar. Recorregut des de la platja Arrabassada fins a la platja Savinosa. Activitat gratuïta. Diumenge 13 de juny a les 9.45 hores. Reserva prèvia: museuport@porttarragona.cat o 977 259 434
  • Concurs Fotografia el Vaixell Arxiu. Consisteix a presentar fotografies amb l’etiqueta #VaixellArxiuConcurs de la instal·lació “Autoretrat d’un vaixell anomenat Arxiu”. Del 7 al 13 de juny a través d’Instagram. 
  • 'Autoretrat d’un vaixell anomenat Arxiu’ de Ricard Martínez. Instal·lació fotogràfica a la façana de l’Arxiu del Port
  • Ruta Patrimonial del Port de Tarragona. Recorregut guiat per conèixer el patrimoni portuari. Dissabte 12 i diumenge 13 de juny, a les 11 hores. Lloc de sortida: Escala Reial. Activitat gratuïta amb reserva prèvia: arxiu@porttarragona.cat

Exposicions

  • Retrospectiva Biogràfica’ de Palau Ferré. Tinglado 1. Fins al 13 de juny.
  • 'Mostra d’Art Emergent Local. Composició X’. Exposició d’arts plàstiques d’autors locals i emergents organitzada per alumnes de la URV. Compta amb 35 participants. Estrena: dissabte 12 de juny a les 17 hores. Refugi 1. Del 12 de juny a l’11 de juliol

En ambdues exposicions, l’horari és de dimarts a dissabte de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores. Diumenge: d’11 a 14 hores. Dillun tancat. Entrada lliure i aforament limitat segons normativa.