Imatge d'arxiu del Port de Tarragona

L'Arxiu del Port celebra el Dia Internacional del Nen i la Nena presentant un conte

'Més Secrets a l'Arxiu del Port' és el nom que rep l'escrit de Rat Cebrián, il·lustrat per Albert Asensio

L'Arxiu del Port de Tarragona organitzarà la presentació del conte 'Més Secrets a l'Arxiu del Port' amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Nen i la Nena.

L'acte es durà a terme el pròxim dijous 18 de novembre a l'Aula didàctica del Museu del Port, on a partir de les 19 .00 hores, l'autora del conte Rat Cebrián, i l'il·lustrador Albert Asensio, acompanyats pel president del Port, Josep Maria Cruset, seran els encarregats de desvelar el món de fantasia que hi ha darrere el relat.

Una activitat completament gratuïta

L'objectiu de la presentació és apropar l'Arxiu del Port als més menuts de casa a través d'un personatge força divertit i eixerit. Es tracta d'una activitat gratuïta i oberta al públic.

L'organització ha volgut generar una iniciativa orientada cap als infants mitjançant aquest conte, que té com a protagonista un entranyable i carismàtic personatge.

Donar a conèixer l'Arxiu als tarragonins

La presentació del conte 'Més Secrets a l'Arxiu del Port' es convertirà en una activitat més que té la intenció d'apropar l'Arxiu del Port a la ciutat de Tarragona. Mitjançant el poder de la imaginació i la creativitat, des de la marca cultural del Port, han volgut aprofitar per incentivar la curiositat i familiaritzar així l'Arxiu amb els tarragonins i tarragonines. 

El Port de Tarragona treballa constantment en la creació de diverses iniciatives dirigides a tots els públics per gaudir d'una estona divertida i a la vegada fructífera.

Un conte que despertarà la curiositat de grans i petits

Cebrián ha deixat uns quants detalls per poder esbrinar que és el que ens espera el dia 18 de novembre amb el seu escrit i generar així una expectativa molt gran: «potser coneixeu què s'hi guarda en un arxiu, tal vegada també conegueu allò què, d'específic, conté el del Port de Tarragona, però molt probablement ningú us n'ha revelat alguns dels seus secrets».

D'aquesta manera, haurem d'esperar fins a la setmana que ve per gaudir del món de fantasia que s'amaga dins del conte.