Port de Tarragona des de l'aigua

L'Arxiu del Port celebra el Dia Internacional del Patrimoni Mundial amb rutes guiades

El Port de Tarragona organitza sortides per conèixer la 'Ruta Patrimonial del Port Tarragona'

L'Arxiu del Port se suma a la celebració del Dia Internacional del Patrimoni Mundial mitjançant dues sortides guiades totalment gratuïtes. Els dies 13 i 14 de novembre a les 11 hores es farà el recorregut guiat anomenat 'Ruta Patrimonial del Port Tarragona', que té l'objectiu de fer conèixer als usuaris els 24 elements que conformen el patrimoni portuari. Les dues sortides, que es dirigeixen al públic en general, tindran una durada d'una hora aproximadament.

Mitjançant aquesta ruta, el Port de Tarragona vol commemorar el Dia Internacional del Patrimoni Mundial, que se celebra el 16 de novembre, i es promou per la UNESCO des de l'any 1972 amb l'objectiu de protegir, cuidar i preservar els espais naturals i culturals del planeta.

Un recorregut que mostrarà tot el Port

La Ruta Patrimonial del Port de Tarragona està formada per 24 elements que formen part del patrimoni del Port tarragoní, com són el Teatret del Serrallo, l'antiga Confraria de Pescadors, els refugis i tinglados del Moll de Costa, l'escala real, la Duaneta, el rellotge de sol o l'antic edifici de serveis fins al Far de la Banya, entre d'altres.

El Port de Tarragona és de tothom

L'organització convida al públic en general a participar en aquesta proposta cultural que té la intenció d'apropar als tarragonins i tarragonines tots els béns culturals i patrimonials portuaris i, d'aquesta manera, conèixer el passat, el present i el futur del Port de Tarragona.

La pàgina oficial del Port ofereix informació detallada sobre els elements que formen part de la ruta patrimonial i, per poder participar en les sortides guiades, s'ha de fer una inscripció prèvia al correu electrònic de l'Arxiu del Port arxiu@porttarragona.cat.