Els treballadors de Falck han fet una acció informativa prèvia a la vaga aquest divendres al matí

Els bombers de les centrals nuclears d'Ascó i Vandellòs tornen a la vaga

Les aturades dels treballadors de Falck s'allargaran fins al 28 de novembre

Els bombers de l'empresa Falck que operen a les centrals nuclears d'Ascó i Vandellòs han començat aquest divendres una nova vaga «per exigir un conveni digne», segons han explicat en un comunicat des del sindicat CCOO. En aquest sentit, els treballadors van retardar l'inici de les aturades el passat 15 d'octubre, però aquestes tres setmanes de marge no han desencallat la situació.

El sindicat ha explicat que s'havien donat tres setmanes de marge per arribar a un acord amb l'empresa «no han servit per acostar posicions i les negociacions segueixen encallades». Davant aquesta situació, els empleats han decidit convocar noves aturades que s'allargaran fins al pròxim 28 de novembre.

Aquest divendres ja han fet una acció informativa a les portes de la nuclear d'Ascó i aquest dissabte la faran a l'entrada de la de Vandellòs. Alhora, preparen noves mobilitzacions per als pròxims dies.

CCOO ha informat també que una representació de la plantilla de Falck va participar aquest dijous a Madrid en una gran mobilització «per deixar-li clar a la patronal que sense salaris justos hi haurà conflicte».