Imatge d'un comboi del servei de Rodalies de Catalunya.

Canvis a Rodalies: afectacions als trens de la demarcació de Tarragona per obres

Els treballs per la implantació del tercer carril al Corredor Mediterrani provocaran canvis entre el 4 de març i el 8 d'abril

Els serveis Regionals de les línies de Rodalies R14, R15 i R16 patiran afectacions en l'àmbit de Tarragona entre el 4 de març i el 8 d'abril a causa de les obres d'implantació del tercer carril del Corredor Mediterrani que està executant Adif. En aquest sentit, els dies feiners —de dilluns a divendres— s'han modificat els horaris per limitacions de velocitat al tram afectat.

Alhora, els dissabtes 5, 19, 26 de març i 2 d'abril i els diumenges 6, 20, 27 de març i 3 d'abril també s'han fet canvis en els horaris dels combois i en alguns trens s'han establert transbordaments i serveis alternatius de transport per carretera.

Els trens afectats durant els caps de setmana

En aquest sentit, els trens afectats durant els dissabtes són els que connecten Tarragona amb la Plana de Picamoixons en els dos sentits —a les 8.00 hores i a les 9.17 hores, així com els que connecten Barcelona - Estació de França i Reus —dos trajectes al matí i dos a la tarda— en els dos sentits de la marxa, que iniciaran i finalitzaran el seu recorregut a l'estació de Tarragona.

Pel que fa als diumenges, hi haurà quatre trens afectats, dos trajectes entre Barcelona - Estació de França i Reus i dos trajectes a la inversa. En ambdós casos, finalitzaran i iniciaran el viatge a l'estació de Tarragona. En tots aquests casos, segons ha informat l'operador ferroviari, hi haurà transbordaments i serveis alternatius de transport per carretera.

Renfe ha informat que tota aquesta informació sobre les modificacions es comunicarà a través de la megafonia de les estacions i a l'interior dels trens, així com a les pantalles i teleindicadors.