Imatge d'arxiu de dues persones amb mascareta pel centre de Tarragona

Pugen a 272 els casos positius i 9 els morts per coronavirus a Tarragona

S'han registrat 36 casos nous i 4 defuncions al Camp de Tarragona i 8 positius a l'Ebre

El Departament de Salut ha confirmat noves defuncions i nous positius de coronavirus a les comarques de Tarragona aquest dimecres, 25 de març. En les darreres 24 hores, al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre s'han confirmat 44 nous casos de coronavirus, elevant a 272 la xifra total de positius a les comarques tarragonines. Pel que fa a les defuncions, se n'han registrat 4 més, que se sumen a les 5 anteriors i la xifra total augmenta a 9.

Per regions sanitàries, al Camp de Tarragona s'han confirmat 36 casos nous i 4 morts. Dels 231 casos acumulats de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, 124 es troben ingressats, dels quals 33 mantenen ingrés a l’UCI.

Pel que fa a la Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre, hi ha hagut 8 casos nous confirmats de coronavirus, elevant a 41 el nombre de casos acumulats. De tots els casos actius, 15 estan hospitalitzats, i d'aquests, 8 es troben a l'UCI. No s’ha registrat cap nova defunció per coronavirus a les Terres de l’Ebre i el nombre acumulat és d'una mort.

Salut ha confirmat, també els 10 casos de coronavirus confirmats a la residència Ballús de Valls, dels quals 8 són residents i 2 són professionals.