Una escena de la pel·lícula 'Alcarràs' dirigida per Carla Simón

L'any 2023 arrenca a l'Auditori Diputació amb el cicle de Cinema en Versió Original

Es projectaran 11 pel·lícules entre el 8 de gener i el 26 de març

El pròxim 8 de gener l'Auditori Diputació acull l'estrena d'una nova edició del cicle de Cinema en Versió Original, organitzat per la Diputació de Tarragona en col·laboració amb l’Associació Anima’t. El cicle aproparà a la ciutadania 11 pel·lícules d’autor recents que han tingut rellevància, i que s’emeten en versió original subtitulada. La primera projecció serà 'Alcarràs', de Carla Simón.

Les pel·lícules es projectaran cada diumenge a les 19 hores a l’Auditori Diputació, ubicat al carrer Pere Martell de Tarragona. Les entrades tenen un cost de 6 euros i es podran adquirir al vestíbul de l’Auditori Diputació a partir d’una hora abans de cada projecció. En aquest sentit, no es podrà fer reserva prèvia de localitats.

La programació completa i la informació sobre cada pel·lícula es pot trobar al següent enllaç.

Les onze pel·lícules que es projectaran

Durant el mes de gener, es projectaran les pel·lícules 'Alcarràs', de Carla Simón (8 de gener); 'Ali&Ava', de Clio Barnard (15 de gener), 'Cinco lobitos', d’Alaudia Ruiz de Azúa (22 de gener); 'Todo a la vez en todas partes', de Dan Kwan i Daniel Scheinert (29 de gener).

El mes de febrer es podrà veure 'As bestas', de Rodrigo Sorogoyen (5 de febrer); 'Argentina', de Santiago Mitre (19 de febrer); i 'La peor persona del mundo', de Joachim Trier (26 de febrer).

Finalment, el mes de març es projectaran els films 'Buena Suerte, Leo Grande', de Sophie Hyde (5 de març); 'Close', de Lukas Dhont (12 de març); 'Delante de ti', de Hong Sang-soo (19 de març), i 'Todo el mundo odia a Johan', de Hallvar Witzø (26 de març).