dipu

La Diputació de Tarragona obre inscripcions a dotze cicles formatius en art i disseny

S'impartiran a les Escoles d'Art de Tarragona, Reus i Tortosa | El termini d'inscripcions tanca el pròxim dilluns 25 de març

Una oferta de dotze cicles formatius de grau superor vinculats al món de l'art i el disseny arreu de la demarcació de Tarragona. Aquesta és la proposta que ha avançat la Diputació de Tarragona, responsable de la gestió de les Escoles d'Art i Disseny de Tarragona, Reus i Tortosa, de cara al pròxim curs acadèmic. Les diferents especialitats es repartiran entre els centres, i el termini d'inscripcions a les proves d'accés s'acaba el pròxim dilluns, 25 de març. Aquestes proves es realitzaran al mes de maig.

El centre de Tarragona acollirà els cicles superiors de Gràfica Interactiva, Animació, Gràfica Publicitària, Il·lustració, Fotografia, Arts aplicades al mur i Joieria artística. En el cas de l'escola reusenca, l'oferta serà  dels cicles de Videojocs i entorns virtuals, Arquitectura artística, Projectes i direcció d'obres de decoració i Infografia.  L'escola ebrenca és qui presenta la gran novetat, en incloure un cicle superior per elaborar les fases inicials de la fabricació en sèrie d'objectes funcionals de ceràmica. La proposta està pensada per a sortides professionals properes a la indústria alimentària.

«Uns estudis reglats, de qualitat i cap a una feina basada en el talent»

La Diputació de Tarragona ha celebrat la voluntat de fer un salt endavant en el món educatiu amb aquests cicles artístics, i ha destacat que l'oferta  es basa en «uns estudis reglats, de qualitat i que capacitin l'alumnat  per una futura feina que faci del seu talent la seva professió». A les proves d'accés hi podran concórrer tots aquells estudiants que no reuneixin els requisits formals per accedir directament als cicles formatius de grau superior.

També et pot interessar