Imatge dels representants del sector turístic de la Costa Daurada que han renovat aquest dimarts el Conveni Córner

El Conveni Córner de la Diputació arriba a la 18a edició i estudia una actualització

Un total de 27 ajuntaments i entitats públiques i privades vinculades al sector turístic de la Costa Daurada han signat enguany el conveni

Un total de 27 ajuntaments i entitats públiques i privades vinculades al sector turístic han signat aquest dimarts la renovació del Conveni Córner del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que arriba a la seva 18a edició. En aquest sentit, la iniciativa arriba a la majoria d'edat amb voluntat d'obrir una etapa de «reflexió», amb la voluntat d'actualitzar-se en l'àmbit del màrqueting.

En un comunicat, la Diputació de Tarragona ha explicat que el Conveni Córner preveu diverses iniciatives per promocionar el territori en fires i esdeveniments d'àmbit nacional —com Navartur i Fitur— i internacional, com el World Travel Market de Londres i el MITT de Moscou. Així mateix, també està previst fer accions publicitàries per reforçar la imatge de la marca Costa Daurada i atraure més turisme.

Un dels mercats on es posarà el focus d'atenció és el francès, on es millorarà el posicionament de la Costa Daurada a través d'actuacions en màrqueting. Des de l'ens provincial, la temporada turística arrenca amb «molt bones perspectives».

Aquest any s'acostarà més a la tornada «a la normalitat»

La presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Meritxell Roigé, preveu que la d'enguany serà «una bona temporada», alhora que considera que serà un any que s'acostarà més a la tornada «a la normalitat». En aquest sentit, Roigé ha plantejat obrir una etapa de reflexió per tal d'actualitzar-se i adaptar-se als nous temps.

Per la seva banda, la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha manifestat que el Conveni Córner és «referent» i que «està més vigent que mai per la seva utilitat». Llauradó ha afirmat que aquest acord «ens fa més visibles i facilita que se'ns pugui conèixer millor i més lluny, reforçant la imatge de marca».

Entre els signants del Conveni Córner hi ha els ajuntaments d'Altafulla, Calafell, Cambrils, Cunit, Mont-roig del Camp, Reus, Salou, Tarragona, Torredembarra, Vandellòs i l'Hospitalet de l’Infant, el Vendrell i Vila-seca. Així mateix, hi ha els consells comarcals del Baix Camp, de la Conca de Barberà i del Priorat, i també diverses entitats i organismes.