L'edifici de la Seu Institucional del Port de Tarragona

La VII Convocatòria d'Ajudes Sílvia Cuesta del Port de TGN, oberta fins al 29 d'abril

L'objectiu d'aquestes ajudes és donar suport econòmic a projectes solidaris d'entitats sense ànim de lucre

El Port de Tarragona manté obert fins al pròxim divendres 29 d'abril, a les 14 hores, el termini per presentar els projectes solidaris a la VII Convocatòria d'Ajudes Sílvia Cuesta, que impulsa PortSolidari. L'ens va obrir la convocatòria el passat 21 de març i l'objectiu d'aquestes ajudes és donar suport econòmic a projectes solidaris d'entitats sense ànim de lucre en àmbits de la inclusió social, la inserció laboral, la discapacitat, la salut i l’educació.

Enguany, les Ajudes a Projectes Socials de PortSolidari, que prenen el nom de Sílvia Cuesta com a homenatge a la directora d’Organització i Recursos Humans del Port de Tarragona, que va ser una de les persones impulsores del projecte PortSolidari, seran quatre, dotades amb un màxim de 3.000 euros cadascuna.

En aquest sentit, el Port de Tarragona recorda que l'import total de cadascuna de les ajudes no pot superar el 80% del pressupost total de la iniciativa presentada.

Una iniciativa dels treballadors a través de PortSolidari

Les bases d’aquesta VII Convocatòria es poden trobar al següent enllaç, on també es pot omplir la sol·licitud que s'ha de presentar en el registre de l'Autoritat Portuària de Tarragona. Un dels requisits més destacats és que cada projecte presentat ha d’estar 'apadrinat' per una persona treballadora o jubilada del Port, que farà el paper d’interlocutor i de representació de la iniciativa que es vol presentar.

En aquest sentit, els projectes aspirants han de presentar-se acompanyats d'una memòria que ha de recollir, de forma clara, «els objectius, el col·lectiu al qual va adreçat, l’impacte l’àmbit d’actuació, el pressupost econòmic, les accions a dur a terme i el calendari d’execució». Els projectes guanyadors es donaran a conèixer el pròxim 2 de juny.

Una iniciativa que té l'objectiu de donar suport a projectes i activitats solidàries

Les Ajudes a Projectes Socials estan organitzades per PortSolidari, la Comissió Social de treballadors i treballadores de l’Autoritat Portuària de Tarragona, que té l'objectiu de donar suport a projectes i activitats solidàries.

La iniciativa va néixer per tal de donar confluència a dues necessitats: fer partícip a la plantilla del Port de la responsabilitat social per part de l’empresa i donar visibilitat a l’activitat social de les persones que l’integren.