Un professional sanitari atén un pacient al nou espai polivalent de l'Hospital de Bellvitge

La demarcació de Tarragona registra 21 nous casos de coronavirus i cap defunció

Des de l'inici de la pandèmia s'acumulen 53.918 casos positius de Covid-19 i 1.303 defuncions

El Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre han sumat 21 nous casos de coronavirus i cap defunció en les darreres 24 hores, segons les dades que ha fet públic aquest dilluns el Departament de Salut. Així, des que va començar la pandèmia s'han registrat , 9 de juny, segons les dades del Departament de Salut. Les dades acumulades a la demarcació des de l'inici de la pandèmia són de 53.918 casos positius i 1.303 defuncions.

Al Camp de Tarragona, el risc de rebrot es manté en 85 punts, mentre que la velocitat de contagi, l'Rt, creix tres centèssimes, fins al 0,79. En les darreres 24 hores, s'han registrat 12 nous casos de coronavirus. Ara com ara, hi ha 36 ingressats a planta —tres més—, amb altres 22 pacients a l'UCI. 

Pel que fa a les Terres de l'Ebre, el risc de rebrot baixa dos punts, fins als 82. L'Rt puja fins a l'1,63 —0,23 més que aquest diumenge—, en una jornada en què no s'ha registrat cap defunció i s'han sumat nou casos positius més. Aquest dilluns hi ha nou pacients ingressats a planta —els mateixos que fa 24 hores— i dos més a les UCI.