Dues persones amb vestimenta especial per al coronavirus en un laboratori

Set nous casos positius per coronavirus a les regions de Tarragona i les Terres de l'Ebre

En total, hi ha hagut 2.581 contagis per coronavirus i 328 morts testades

Les regions sanitàries del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre han registrat nous casos de coronavirus en les últimes hores, segons el nou informe del Departament de Salut. En total, hi ha hagut 7 nous contagis, 6 al Camp de Tarragona i 1 a les Terres de l'Ebre i la xifra de contagis s'eleva a 2.538, 2.201 al Camp i 37 a l'Ebre. Així mateix, pel que fa a les defuncions, tampoc se n'ha registrat cap durant l'última jornada i, en total, es mantenen les 444 defuncions a la demarcació — 399 a Tarragona i 45 a l'Ebre—, entre els casos sospitosos i confirmats.

Respecte a les altes hospitalàries, no se n'ha comptabilitzat cap en les últimes 24 hores, i el total de pacients que han superat la malaltia als centres mèdics tarragonins s'enfilen als 1.228, 1.099 al Camp de Tarragona i 129 a les Terres de l'Ebre.

Ara mateix, són 328 les persones que han mort per coronavirus confirmat a les comarques tarragonines. Ara bé, si se sumen els casos positius i els sospitosos, la xifra s'eleva fins a les 444 víctimes. En relació amb les residències, les xifres es mantenen, amb 516 positius confirmats acumulats, 87 defuncions per Covid-19 testades —85  al Camp i 2 a l'Ebre— i un total de 43 morts derivades de possibles contagis.

La darrera taula de dades facilitada per Salut és la següent:

 • Casos positius confirmats per prova diagnòstica PCR i test ràpid: 2.201 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 337 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos positius confirmats de residents a residències: 497 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 16 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions als centres hospitalaris i sociosanitaris (casos positius i sospitosos): 253 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 25 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a residències: 122 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a domicilis: 12 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 9  a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions no classificades:  12 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 3 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Altes hospitalàries: 1.099 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 129 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals: 399 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 45 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos positius: 313 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 15 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos sospitosos: 86 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 30 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències: 122 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos positius): 85 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 2 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos sospitosos): 37 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 6 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.