L'entrada d'un CAP de Tarragona, buida

Cara i creu: Tarragona suma 122 nous positius per Covid-19 mentre el risc de rebrot segueix baixant a l'Ebre

El Camp de Tarragona es manté amb un risc de rebrot disparat | Cap defunció en les darreres 24 hores

Una de freda i una de calenta en la darrera actualització diària de l'estat de la pandèmia  a les comarques de Tarragona. La regió sanitària del Camp de Tarragona torna a ser una de les que més preocupen amb un  risc de rebrot disparat, que torna a pujar i ara ja s'enfila als 228 punts. En les darreres 24 hores, s'han detectat 122 nous casos positius de coronavirus, que deixen el balanç total acumular en 4.872 persones.

No s'ha hagut de lamentar cap nova defunció i dos pacients ingressats han rebut l'alta, segons informa Salut. Ara mateix, 68 persones segueixen ingressades als hospitals  del territori i 11 són a la Unitat de Cures Intensives (UCI). El risc de rebrot ha pujat en 14 punts des d'aquest divendres i manté encesos tots els llums d'alerta a la zona.

El risc de rebrot al Camp de Tarragona s'enfila ja als 228 punts, una xifra molt elevada

Per contra, les notícies a les  Terres de l'Ebre semblen molt més positives. La regió sanitària ebrenca només ha confirmat 10 nous casos positius de Covid-19  en les darreres 24 hores, que deixa el total acumulat en 1.139 persones infectades. Tampoc s'ha registrat cap nova defunció  i cal destacar una millora clara als hospitals: dos pacients han sortit de l'UCI i altres 15 han rebut l'alta hospitalària. La situació actual és de 13 persones ingressades  a planta i només dues a Cures Intensives.

El risc de rebrot  a les Terres de l'Ebre també va a la baixa, i aquest dissabte es manté en els 78 punts, una xifra ja inferior als 90 punts d'aquest divendres. L'actualització de dades de Salut ofereix notícies moderadament optimistes a l'Ebre i accentua les alertes del Camp de Tarragona, a les portes d'una setmana decisiva que marcarà no només el rumb del curs escolar, sinó també de la tardor a tota la demarcació.