Metge fent proves PCR a Reus.

Diumenge 6: la Covid-19 suma 118 nous infectats i una nova víctima mortal a les comarques de Tarragona

El risc de rebrot al Camp s'enfila ja als 230 punts | L'Ebre l'estabilitza amb èxit als 68: un «risc moderat»

Diumenge 6 de setembre i l'actualització diària de les dades de la Covid-19 no deixa bones notícies a les comarques de Tarragona. En les darreres 24 hores, el territori ha confirmat la presència de 118 nous contagis  i ha hagut de lamentar una nova defunció, que enfila ja la xifra total acumulada a 466 víctimes mortals des de l'esclat de la pandèmia al mes de març. Lluny de baixar, el risc de rebrot  al Camp de Tarragona segueix en plena escalada per sobre dels 200 punts.

Al Camp de Tarragona, les dades oficials de Salut confirmen 110 nous positius  en relació amb aquest dissabte, i la xifra total és ja de 4.982 persones diagnosticades amb el virus a través de les proves PCR. S'ha registrat una nova defunció, i ja en van 402 des de la primavera, i la situació actual als hospitals és de 67 pacients ingressats a planta i 10 a la Unitat de Cures Intensives (UCI). El  risc de rebrot actual torna a pujar, segueix la línia ascendent dels darrers dies i se situa ara en els 230 punts.

A les Terres de l'Ebre, per contra, la situació sembla parlar en una altra llengüa. La tendència es manté relaxada, amb el diagnòstic de 8 nous casos des d'ahir que deixen el balanç total acumulat ara en 1.147 persones infectades. No s'ha registrat cap nova defunció, i la situació hospitalària és ara de 13 persones ingressades a planta i dues a la UCI. El risc de rebrot  torna a baixar fins als 68 punts, que es considera moderat, i a dia d'avui són 64 les persones que hi han perdut la vida des de l'esclat de la pandèmia.