Un professional sanitari pren la temperatura a una dona abans de realitzar la prova PCR

La Covid-19 continua sumant a les comarques de Tarragona: 91 nous positius

No s'ha reportat cap nova defunció a la demarcació

La pandèmia continua sumant nous casos de coronavirus i, les últimes dades que ha facilitat el Departament de Salut, no milloren la situació presentada aquest dilluns, 7 de setembre. Tot i baixar del centenar de positius que es reportaven diàriament des de feia uns dies, la xifra de nous casos està lleugerament per sobre de les dades d'ahir. En les últimes 24 hores, s'han sumat 91 nous positius de Covid-19  a les regions sanitàries del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre, augmentant la xifra acumulada als 6.309  contagis. Pel que fa a les defuncions  a causa de la malaltia no se n'ha reportat cap de nova i la xifra es manté a les 466 des de l'inici de la pandèmia a la demarcació.

Pel que fa a la regió sanitària de Tarragona, és on s'han concentrat la majoria de nous positius, concretament 86 més. El total de positius des de l'inici de la pandèmia a Tarragona és de 5.149, i les defuncions es mantenen amb 402 persones mortes. Segons les dades del Departament de Salut, als hospitals tarragonins han augmentat els ingressos a planta i, ara, n'hi hauria 74. A aquestes se'n sumen 10 més a la Unitat de Cures Intensives, les mateixes que aquest dilluns. El risc de rebrot continua molt elevat, però va a la baixa, i se situa al 201,92. També descendeix la velocitat de propagació del virus, que es troba a l'1,05.

La situació de la pandèmia a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre continua en una bona direcció. Aquest dimarts s'ha comptabilitzat 5 nous positius de coronavirus, i des del març hi ha hagut 1.160 contagis. Les defuncions es mantenen en 64 i la bona notícia la trobem al risc de rebrot, que continua la seva trajectòria descendent i se situa a la zona mitjana amb 46,1. L'Rt també baixa i està al 0,57. Segons Salut, als hospitals ebrencs també hi hauria una persona menys ingressada a planta, 11, mentre a l'UCI n'hi hauria 2.