Pla contrapicat de la façana d'entrada a l'Audiència de Tarragona, amb el rètol de 'Palau de Justícia' i les banderes espanyola i catalana.

Demanen 20 anys de presó per un home que es feia passar per policia per abusar de menors a Salou i Tarragona

L'individu va coaccionar diverses víctimes en set ocasions, cinc de les quals durant l'estat d'alarma

L'Audiència Provincial de Tarragona jutja, aquesta setmana vinent, un home acusat d'un delicte d'agressió sexual, d'un delicte de retenció il·legal, set delictes de coacció i un delicte d'usurpació. Els fets van tenir lloc als municipis de Salou i Tarragona durant diversos anys fins al 2020.

Segons el fiscal, l'acusat va simular durant anys ser un agent de policia, amb la qual cosa s'aprofitava de la seva situació per coaccionar menors d'edat. En una ocasió, l'any 2019, l'acusat va exhibir una falsa placa de policia i va aconseguir que dues nenes menors d'edat pugessin al seu vehicle. L'individu va deixar una de les menors a casa, i va retenir i agredir sexualment l'altra víctima. En una altra ocasió l'acusat va intentar a cometre els mateixos fets, però no ho va aconseguir. 

Després d'aquests fets, va tornar a actuar el 2020, durant l'estat d'alarma decretat per la pandèmia del coronavirus. L'acusat es va identificar fins a cinc ocasions com a policia, seguint i coaccionant diverses víctimes menors d'edat

Per tot, el fiscal demana penes de més de  20 anys de presó per un delicte de retenció il·legal, un d'agressió sexual, set delictes de coacció i un delicte d'usurpació per fer-se passar per agent de policia. El judici començarà aquest dilluns, 25 de gener, i continuarà el dimarts i el dimecres.