Un avió de la companyia Ryanair

Les 23 destinacions on pots anar des de l'Aeroport de Reus

Els primers vols de la temporada turística des de la capital del Baix Camp es van estrenar aquest passat cap de setmana

Bones notícies aquesta nova temporada turística a l'Aeroport de Reus, que recupera el volum de vols d'abans de la pandèmia. En aquest sentit, durant la presentació del Pla Conjunt de Promoció de la Costa Daurada, la presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Meritxell Roigé, ha celebrat que la capital del Baix Camp compti amb 23 rutes durant la nova temporada.

Així, l'Aeroport de Reus es connectarà amb Anglaterra, Gal·les, Escòcia, Irlanda, Bèlgica, els Països Baixos i Polònia, així com Palma de Mallorca. Roigé ha assenyalat que el Regne Unit serà el mercat que disposarà de més rutes, més vols i més oferta de places. Concretament, 321.093 seients que s'oferiran entre finals de març i octubre. Aquesta xifra suposa el 62% del total de l'oferta de la infraestructura reusenca.

Un dels destins que més incrementarà la seva oferta és Irlanda, que s'incrementarà un 30% respecte de les xifres del 2019. Durant aquest 2022, des de Reus s'ofertaran 128.619 seients amb aquest destí.

Increment en l'oferta de mercats emissors

Roigé també ha destacat que augmenta lleugerament l'oferta dels mercats emissors, amb connexions amb Bèlgica, els Països Baixos i Polònia. La presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha subratllat que la recuperació dels volums previs a la pandèmia es deu a la continuïtat de Ryanair, Jet2 o TUI, que compensen la redimensió de les operatives d'Easyjet i la fallida de Thomas Cook.

Els primers vols de la temporada des de l'Aeroport de Reus van començar el passat cap de setmana, posant punt final a un hivern sense cap activitat de transport de viatgers. Ryanair va ser la primera companyia a operar, connectant la capital del Baix Camp amb Dublín, Eindhoven i Liverpool.

Els destins amb què està connectat l'Aeroport de Reus

Ara com ara, Ryanair té previst connectar Reus amb East Midlands, Brussel·les/Charleroi, Cork, Dublín, Shannon, Eindhoven, Gdansk, Birmingham, Liverpool, Londres/Stansted, Manchester i Leeds/Bradford. Per la seva banda, Jet2 volarà des de la capital del Baix Camp a Belfast, Birmingham, East Midlands, Edimburg, Glasgow, Leeds/Bradford, Londres/Stansted, Manchester, Newscastle i Bristol.

Finalment, TUI té previst enllaçar Reus amb Aberdeen, Belfast, Birmingham, Bristol, Cardiff, Doncaster, Glasgow, Londres/Gatwick, Manchester i Newcastle. Així mateix, la capital del Baix Camp tindrà dos vols setmanals amb Palma de Mallorca, entre el 14 de juny i el 4 de setembre, operats per Air Nostrum.