Imatge de la presentació de la Festa del Vi de Tarragona

Dimiteix Vicenç Ferré, el president de la DO Tarragona per «pressions internes»

Ferré ha convocat una roda de premsa prevista per demà per acomiadar-se i donar les explicacions sobre l'assumpte.

Dimiteix el president de la Denominació d’Origen Tarragona. Segons avança República Checa, Vicenç Ferré ha deixat el càrrec a causa de pressions internes, ja que «ha perdut suport i alguns membres haurien demanat una reprovació del seu lideratge».

Segons el mitjà citat, la causa de la crisi a l'ens ve per un sector concret de l’entitat, que «no hauria vist amb bons ulls la proposta de traslladar la seu des de  Valls a Tarragona, municipi que a més ha esdevingut el punt de sortida de la ruta del vi tarragoní».

En aquest sentit, RC recull unes paraules del ja expresident en les quals exposa que «cal recapacitar de si la DO Tarragona mereix que estigui a Valls en un local tancat amb una botiga que factura  150 euros l’any i que no es poden fer reunions de més de 5 persones». Ferré afegeix que espera que «que aquesta decisió serveixi perquè es presenti un nou pla estratègic millor o diferent del que s’ha estat duent a terme. L’estarem esperant amb ganes de llegir-lo», diu.

Vicenç Ferré ha convocat una roda de premsa prevista per demà per acomiadar-se i donar les explicacions sobre l'assumpte.