La Marató de TV3 d'enguany estarà dedicada a les malalties minoritàries

La Diputació de Tarragona dóna suport a La Marató amb més de 33.000 euros i diverses activitats solidàries

Les comarques de Tarragona s'ompliran d'esport, concerts i espectacles, per lluitar, enguany, contra les malalties minoritàries

Un any més, la Diputació de Tarragona farà costat a La Marató de TV3 dedicada, en aquesta edició, a les malalties minoritàries. L’ens tarragoní farà una aportació de 33.334 euros, a més de l’organització i col·laboració en diferents accions i activitats destinades a recaptar fons per aquesta causa.

La institució, precisament, col·labora activament en la celebració de la Cursa i Caminada per La Marató, que tindrà lloc demà, 15 de desembre, a Tarragona. A més, ha organitzat un ampli programa d’activitats a través de diversos centres d’ensenyament, per tal de contribuir a augmentar les aportacions de la ciutadania.

La cursa, a les 9.45 al port tarragoní

La cita amb la Cursa i la Caminada per la Marató d’enguany serà demà diumenge, a partir de les 9.45 hores, amb sortida des de l’inici del passeig de l’Escullera del Port. La cursa de 6,5 quilòmetres, té un preu de 13 euros; la marxa/caminada per a majors de 13 anys costa 12 euros i, en el cas de la marxa/caminada per a menors de 13 anys l’aportació solidària és de 7 euros. A partir de les 10.45 hores també hi haurà una classe magistral de ‘zumba’.

Les inscripcions per a la Cursa i la Caminada per La Marató es poden fer al web athleticevents.net o presencialment a la seu d’aquesta mateixa empresa, a la rambla de Francesc Macià número 5, a Tarragona.

Imatge d'arxiu de la Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona | Cedida

La música solidària sonarà a Reus i Tarragona

La música serà també un dels eixos fonamentals de La Marató de TV3 a les nostres comarques, amb diverses actuacions a Tarragona i Reus. Concretament, el Conservatori de Música de la Diputació a Reus ha organitzat una actuació demà diumenge, a la plaça Prim, a càrrec de Percu&Brass Christmas. El concert serà a les 16.30 hores.

Ja al vespre, el Teatre Fortuny de Reus acollirà la presentació de l’Ensamble de metalls del conservatori que, a partir de les 19.45 hores, faran ressonar les seves melodies per una gran causa.

Més concerts durant la setmana

Més enllà de demà diumenge, les accions solidàries i musicals s’allargaran uns quants dies amb diverses actuacions musicals. Dimarts, 17 de desembre, l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus oferirà el tradicional concert a favor de La Marató, a les 19.00 hores al Teatre Fortuny.

L’actuació, oberta a tothom, tindrà un preu de 5 euros i anirà a càrrec dels Cors i la Banda de Grau Professional del centre, amb l’espectacle ‘Un tastet de musicals’. També hi col·laboraran l’Escola Municipal de Música de Tarragona, la de Cambrils i les Escoles de Dansa de la Coordinadora de Dansa de Reus.

A Tarragona, per la seva part, la Banda de Nivell Elemental, la Banda de Grau Professional del Conservatori de la Diputació i la Banda Unió Musical de Tarragona brindaran un gran concert divendres, 20 de desembre, a les 18.30 hores al Teatre Tarragona.

També et pot interessar