Diputació de Tarragona.

La Diputació de Tarragona concedeix 1,2 MEUR per a activitats d’entitats culturals

La Diputació impulsa 200 propostes culturals al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès entre les quals hi ha concerts, teatre, cinema o dansa

Les entitats culturals del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre han rebut una concessió d'1,2 milions d'euros de la Diputació de Tarragona. Un ajut per tal de finançar un total de 200 propostes i activitats, com la realització de concerts, festivals, espectacles teatrals, dansa o cinema, entre moltes altres. 

Els ajuts a les entitats culturals s'emmarquen en la línia de foment de la cultura que impulsa la Diputació de Tarragona. Entre aquestes també destaquen els destinats a ajuntaments i EMD per a la contractació de les activitats incloses al catàleg de programacions culturals (eCatàleg), amb una dotació d'1,5 milions d'euros. 

També els ajuts per a ajuntaments i EMD destinats a projectes i activitats culturals o d'interès per a la ciutadania, amb un import màxim de 2 milions d'euros; així com els destinats a microempreses i professionals autònoms pertanyents al sector cultural, amb una dotació de 950.000 euros, entre d'altres.

Més de 150 propostes es beneficien al Camp de Tarragona

A les comarques del Camp de Tarragona, la Diputació ha donat suport econòmic a més de 150 propostes. Entre les quals hi ha la Música en Viu de l'Associació de Músics de Tarragona; el projecte Teatre a l'escola, de l'Associació Teatrescola de Valls; els actes del 40è aniversari de la Colla Castellera dels Xiquets de Reus; el Festival EVA, en Veu Alta, del Baix Penedès i el Priorat, que organitza l'Associació Artistíca Triskel o el Musicall 2021 de Montblanc que organitza Mr. Beast Associacio Musical.

Prop de 40 activitats a les Terres de l'Ebre

A prop de 40 activitats culturals i d'interès ciutadà se n'han beneficiat a les Terres de l'Ebre. Entre totes aquestes en destaquen el cicle de concerts Tardor-hivern de les Joventuts Musicals de Tortosa,  el Festival  Òpera Cambra i Acció de Associació Deltachamber Music Festival d'Amposta, el Cinema al Casal Municipal d'Arnes o l'espectacle Mozart Reload de l'Associació d'Amics del Jazz de la Ribera d'Ebre.