Diputació de Tarragona.

La Diputació de Tarragona destina 950.000 euros en subvencions al Tercer Sector

El gruix dels ajuts s'ha destinat a activitats realitzades durant 2021 en favor de col·lectius vulnerables

La Diputació de Tarragona destinarà prop d'un milió d'euros a donar suport a les entitats del Tercer Sector de la demarcació de Tarragona. En aquest sentit, l'ens provincial ha aprovat concedir 747.936,36 euros a 67 entitats i fundacions de caràcter social del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès per activitats realitzades al llarg del 2021 en favor de les persones i els col·lectius més vulnerables de la població.

Així mateix, els ajuts s'han ampliat amb una nova línia en què es destinaran 199.996,24 euros més per a onze centres especials de treball i empreses d'inserció sociolaboral per tal que persones amb necessitats especials o en risc d'exclusió treballin millorant i recuperant espais naturals de la demarcació tarragonina.

En aquest sentit, la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha destacat que «l'atenció a l'àmbit social forma part de la nostra acció com a administració pública compromesa amb l'equitat i bé comú». La màxima responsable de l'ens provincial ha remarcat també que amb aquestes dues convocatòries refermen el seu compromís amb les polítiques socials.

Ajuts per a activitats d'entitats i fundacions socials

Entre els ajuts per a activitats de les entitats i fundacions de caràcter social realitzades durant el 2021 en favor de les persones i dels col·lectius més vulnerables de la població, destaquen els atorgats a la Fundació Privada per a la Lluita contra l'Esclerosi Múltiple o l'Associació de nens amb càncer de Catalunya.

Pel que fa a la convocatòria de subvencions per a centres especials de treball, els onze projecte que han rebut ajuts són: Fundació El 7 D'astres de Deltebre, Fundació Privada Santa Teresa del Vendrell, APRODISCA BATUKE de Montblanc, l'Associació de Familiars de Persones amb Discapacitat Intel·lectual i del Desenvolupament TBC de Reus, la Fundació Pere Mata de Reus, l'Empresa d'Inserció de les Comarques de Tarragona SL, Aurora- Centre Especial de Treball, Fundació Privada Onada, E.I. Sociolaboral i Serveis Ambientals de la Serra de Llaberia S.L de Tivissa, Fundació Privada Ginac de Valls i Fundació Formació i Treball Empresa d'Inserció de Vila-seca.