Exterior del Tinglado 1 al Moll de Costa del Port de Tarragona

El Port de Tarragona promou el talent del territori a la tercera edició de l'Expressa't

L'esdeveniment es farà en un escenari al Tinglado 1 del Moll de Costa entre el 27 i 29 de maig

El Port de Tarragona organitza la tercera edició de la mostra artística Expressa't. Després de l'èxit assolit l'encaren amb l'objectiu de promoure el talent del territori i realçar la tasca que es fa des de les escoles, agrupacions i entitats en diferents vessants: dansa, música, teatre, entre altres.

A més, ho faran en un escenari vora el mar, al Moll de Costa. Un indret on s'uniran mar, música i moviment entorn de l'expressivitat artística i cultural, per tal d'aconseguir una de les fites del Port de Tarragona en el seu vessant cultural.

La tercera edició se celebrarà l'últim cap de setmana de maig, des del 27 fins al 29. La mostra Expressa't  va néixer el 2021 davant les peticions de diferents entitats i escoles que buscaven espais a l'aire lliure per realitzar concerts i actuacions.

Per aquest motiu, el Port de Tarragona va habilitar la plaça situada davant del Tinglado 1 del Moll de Costa, a l'aire lliure, per acollir-hi actuacions musicals, de ball, teatre, entre altres.

En aquesta tercera edició, com en les anteriors, hi participen les escoles, centres, agrupacions i entitats del Camp de Tarragona que tenen com a activitat principal la formació i l’aposta per les diferents disciplines artístiques. Els participants poden mostrar el talent jove de la ciutat i el resultat de la feina de tot un curs.

Les propostes de l'Expressa't

El Port de Tarragona va estudiar les propostes rebudes per decidir les escoles i entitats que participarien en la tercera edició de la mostra Expressa’t 2022 i l’escenari proposat. 

Les onze entitats artístiques participants s’han seleccionat valorant les diferents disciplines i la proposta presentada. També es va tenir en compte l’ordre d’arribada de la petició.

La mostra ha tingut una gran acollida per part del sector artístic de la ciutat. D'aquesta manera, el Port de Tarragona vol consolidar la seva aposta pel talent jove del territori mantenint la iniciativa dins de la seva programació cultural anual del Moll de Costa.

Programació de l'Expressa't

El programa del darrer cap de setmana de maig de la 3a edició de la mostra artística és la que segueix:

Divendres 27 de maig de 2022

18:00 hores: Adele Acadèmia de dansa (40 minuts de durada)

19:00 hores: Yamaha Music School Tarragona (30 minuts de durada)

19:45 hores: Agrupació Coral del Serrallo (30 minuts de durada)

Dissabte 28 de maig de 2022

11:00 hores: Urban Style. Escola de ball Mireia Samper (30 minuts de durada)

11:45 hores: Ballet Amaia Dorronsoro (30 minuts de durada)

12:30 hores: Escuela de Danza África Aguilar (40 minuts de durada)

18:00 hores: El Taller. Centre de Dansa (30 minuts de durada)

18:45 hores: Art i flamenc (50 minuts de durada)

Diumenge 29 de maig de 2022

11:00 hores: Nova Escola de la Banda Unió Musical de Tarragona (30 minuts de durada)

11:45 hores: Escola de Dansa Dansartt Pilar Merle (40 minuts de durada)

12:30 hores: TotTeatre: Som (30 minuts de durada)