L'edifici del Teatret del Serrallo, a l'antic Pòsit de pescadors

El Teatret del Serrallo acull aquest cap de setmana el Ja Veus Primavera

Ferran Palau, LaliBeGood i Espaldamaceta, seran els protagonistes del festival

El Teatret del Serrallo del Port de Tarragona repetirà com a escenari del Ja Veus 2022, que celebrarà la seva edició de primavera amb tres actuacions de nivell aquest cap de setmana, 9 i 10 d'abril. L’edició del Ja Veus Primavera manté els eixos de programació característics del festival, combinant la cançó d'autor amb altres músiques singulars i la contemporaneïtat.

Aquesta edició de primavera del festival compta amb el suport del Port de Tarragona —a través de Port Ciutat—, la Diputació de Tarragona i Repsol. En aquest sentit, els protagonistes del cap de setmana seran Ferran Palau, que actuarà dissabte al vespre, així com Lali BeGood i Espaldamaceta, que pujaran a l'escenari en la jornada de diumenge.

Doble presentació de Ferran Palau: 'Parc' i 'Joia'

El primer protagonista del Ja Veus Primavera serà Ferran Palau, que aquest dissabte, a les 20 hores, pujarà a l'escenari del Teatret del Serrallo per presentar els seus dos darrers discos, 'Parc' i 'Joia', que van veure la llum durant l'any 2021. Les entrades per gaudir de la música de Ferran Palau es poden adquirir al preu de 10 euros de manera anticipada a través del següent enllaç.

A 'Parc', Ferran Palau parla de nou de l'amor, però aquest cap d'aquell que fa una mica de mal. En aquest sentit, el músic de Collbató parla d'un amor seduït pel minimalisme i els sintetitzadors. Per la seva banda, a 'Joia', Palau torna a la intimitat de la veu i la guitarra d'altres creacions seves.

La música familiar de Lali BeGood, aquest diumenge al migdia

Lali BeGood —abans coneguda com a Lali Rondalla— portarà a Tarragona aquest diumenge al migdia la seva música familiar, amb lletres intel·ligents i històries quotidianes plenes de ritme, humor i valors educatius. En la seva actuació al Teatret del Serrallo, oferirà 'El Jardí Secret', el seu darrer disc, gestat en plena pandèmia.

La barcelonina portarà la seva fresca proposta al públic tarragoní aquest diumenge, a les 12 hores. Les entrades, gratuïtes, ja que es poden aconseguir a través del següent enllaç.

Espaldamaceta porta el seu nou disc al Teatret del Serrallo

La tercera i darrera proposta del Ja Veus Primavera arribarà amb Espaldamaceta, que posarà el punt local al festival. José Juan González portarà a l'escenari del Teatret del Serrallo el seu nou disc, 'Yo y Espaldamaceta', on l'artista tarragoní torna al seu format en solitari, despullant-se en cada cançó i posant al descobert totes les emocions viscudes en els darrers anys.

El músic tarragoní va iniciar la seva trajectòria l'any 2016, amb l'únic acompanyament d'una guitarra i aquest diumenge, a les 18.30 hores, torna a actuar en solitari, presentant el seu nou disc. Les entrades, que es poden aconseguir a partir de 8 euros, ja es poden comprar a través del següent enllaç.