Teatret del Serrallo

El Teatret del Serrallo acollirà la final de la mostra musical PortAutors/es 2021

L'objectiu del certamen és descobrir el talent del territori

El Teatret del Serrallo es vestirà de gala el pròxim 20 de novembre a les 20 hores. I és que serà la seu de la final de la 4a edició de PortAutors/es, on sis artistes lluitaran pels 5 premis que hi ha pel certamen, que pretenen potenciar el recorregut i la carrera professional dels artistes finalistes.

2 premis més

L'edició d'enguany, ha afegit dos premis més que, sumats als tres que ja hi havia anteriorment, seran 5 el total de premis repartits la nit del pròxim dissabte 20 de novembre.

Els nous guardons són el 'Premi FIM Vila-seca', que ofereix la participació del guanyador en la fira de música emergent i familiar, i el 'Premi Port Tarragona', que oferirà al guanyador la possibilitat de dur a terme l'enregistrament professional d'un videoclip.

Aquests nous premis s'afegeixen al 'Premi del Jurat', on el guanyador participarà en festivals de renom del territori com Santa Tecla 2022, el 'Premi l'artista local', que ofereix una formació en producció musical patrocinada per Yamaha Music School Tarragona, i el 'Premi del Públic'.

40 propostes per l'edició

La mostra musical PortAutors/es ha rebut enguany unes 40 propostes que fan donar cada cop més importància a un certamen que va néixer l'any 2018, amb l'objectiu de descobrir el talent del nostre territori i donar a conèixer el seu potencial artístic.

A més, durant l'edició que se celebrarà el pròxim 20 de novembre, actuarà Lia Sampai, finalista del 'Premi del Jurat' de l'edició anterior i una de les artistes revelació del panorama de la música catalana.

Els finalistes d'enguany

La final de la 4a edició, comptarà amb la participació dels sis finalistes que van ser triats el passat mes d'octubre per un jurat integrat per professionals de la comunicació en l'àmbit musical, empresaris del management, gestors culturals i programadors.

Roger Padrós, un cantautor de 23 anys nascut a Barcelona, que a més de cantar toca el piano i la guitarra. Ha participat en l'última edició de 'La Voz' perdent a semifinals amb l'equip del reconegut cantant Pablo López.

Sónia Linares, una cantant i compositora de 45 anys provinent de Llorenç del Penedès. Ha estat partícip en diversos certàmens musicals nacionals i internacionals quedant finalista en diferents ocasions.

Raquel Herreros, una artista barcelonina de 28 anys que ha actuat com a corista en cicles com 'Nits amb ritme', al festival Voll-Damm o al Cicle Música als Parcs, entre d'altres.

Lola Bou i Manel Brancal, naturals de Castelló i amb 43 anys tots dos, han unit els seus talents per obtenir un estil propi, eclèctic i ple de matisos.

Charlom Platz, de 36 anys i natural de Barcelona, que es defineix a si mateix com un simple creador de melodies i lletres que són reflex de la seva pel·lícula.

L'última artista finalista ha estat Marta Shanti, de 26 anys i provinent de Montmeló, que sap contrastar la seva pròpia força amb la tendresa i proximitat de la seva veu.

Inscripcions per votar i per assistir ja disponibles

El 'Premi del Públic' l'obté l'artista que més votacions ha obtingut per part dels espectadors. Per votar al teu preferit, cal accedir en aquest enllaç.

A més, les inscripcions per poder descarregar les invitacions i poder assistir com a públic i gaudir de l'espectacle que donaran els sis finalistes de la 4a edició de PortAutors/es, es poden trobar aquí.