Imatge d'un micròfon amb llums en un escenari.

La quarta edició de PortAutors/es ja té finalistes

La final tindrà lloc el pròxim 20 de novembre a les 18 hores al Teatret del Serrallo

La quarta edició del concurs musical PortAutors/es, organitzat pel Teatret del Serrallo del Port de Tarragona, ja té el nom dels sis artistes finalistes. Aquests són: Roger Padrós, Sònia Linares, Raquel Herreros, Lola Bou & Manel Brancal, Charlom Platz i Marta Shanti.

Les sis propostes són de cantautors i cantautores i es decidirà l'artista guanyador el pròxim 20 de novembre al Teatret del Serrallo.

Els artistes seleccionats

El jurat de PortAutors/es 2021 va valorar les 40 peces musicals rebudes per nomenar els artistes finalistes. Un jurat integrat per professionals de la comunicació en l'àmbit musical, empresaris del management, gestors culturals i programadors. 

D'aquests, es va escollir el Roger Padrós, de 23 anys i de Barcelona, que ha participat a 'La Voz'. Sònia Linares, de 45 anys de Llorenç del Penedès, amb una dilatada experiència.

Raquel Herreros, de 28 anys natural de Barcelona, destaca pel seu pas pel Conservatori del Liceu. Lola Bou & Manel Brancal, tenen 43 anys i són naturals de Castelló, un duo que converteix l'escenari en un ambient íntim, intens i amb força.

Charlom Platz, de 36 anys natural de Barcelona. Es defineix com un simple creador de melodies i lletres que són reflex de la seva pel·lícula. Marta Shanti, 26 anys natural de Montmeló, amb una força que contrasta amb la tendresa i proximitat de la seva veu

Nous premis en la consolidació del certamen

L'edició d'enguany ha rebut al voltant de 40 propostes que consoliden la importància i rellevància d'una mostra que va néixer amb l'objectiu principal de descobrir el talent del territori. A més, es dona a conèixer el seu potencial artístic.

L'organització ha treballat per afegir nous premis al certamen musical, per engrandir i crear sinergies amb nous espais culturals i musicals de tot el territori. Això ha fet que permetés incloure fins a cinc diferents premis al PortAutors/es 2021. Això ha permès fer un salt endavant per potenciar el talent musical del territori.

El primer premi, 'Premi del Jurat', l'artista guanyador participarà en festivals reconeguts del territori com ara JaVeus2022, Accents2022, Santa Tecla 2022, Altacústic2022 i l’Espai Kesse 2022.

El segon 'Premi l'artista local', un guardó que ofereix una formació en producció musical patrocinada per Yamaha Music School Tarragona. El 'Premi del públic' és el tercer reconeixement que permet a l'artista fer un enregistrament professional patrocinat per Audio-Technia Iberia.

El quart dels premis és nou d'aquesta quarta edició, el 'Premi FiM Vila-seca', que permetrà la participació a la fira de música emergent i familiar que es mostra com aparador i mercat de la música moderna i d'espectacles musicals de Catalunya.

L'últim premi creat per l'organització de la mostra musical aquest 2021 és el 'Premi Port Tarragona' Aquest oferirà a la persona guanyadora dur a terme un enregistrament professional d'un videoclip d'una de les seves composicions musicals.