Camps agrícoles on està previst el Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou

El Govern assegura que el projecte de Hard Rock segueix «completament viu»

El conseller Giró garanteix que els operadors segueixen interessats a invertir a Vila-seca i Salou

El projecte de Hard Rock per aixecar per construir un gran complex d'oci i joc al Centre Recreatiu i Turístic (CRT) als municipis de Vila-seca i Salou està «completament viu», tot i el cop judicial que va rebre la passada tardor. Així ho ha assegurat aquest divendres el conseller d'Economia de la Generalitat, Jaume Giró, en una atenció a la premsa després de visitar les instal·lacions d'Applus Idiada al Baix Penedès.

En aquest sentit, Giró ha reconegut que encara no ha tingut temps d'estudiar el projecte del CRT d'ençà que va arribar a la Conselleria, però l'ha situat entre els temes prioritaris de les pròximes setmanes, que treballarà «abans de marxar de vacances». Així, ha garantit que els operadors segueixen interessats a invertir al Camp de Tarragona, «i no en un altre territori».

Un projecte sense calendari

Giró ha recordat que la construcció del CRT depèn de diverses conselleries, motiu pel qual s'ha mostrat cautelós a l'hora de detallar en quin punt es troba el projecte després que la justícia tombés el planejament urbanístic aprovat pel Govern.

«No ens marquem un calendari perquè cal avaluar en profunditat quina és la situació actual», ha remarcat, tot assegurant que cal estudiar amb deteniment la repercussió econòmica, mediambiental i la rendibilitat que tindria aquest gran equipament privat.