Pla mitjà d'alumnes de primer curs de grau de la facultat d'Economia i Empresa de la URV

El grau de Medicina, l'ensenyament de la URV amb la nota de tall més alta

Prop de 4.000 alumnes han estat assignats en primera opció a la universitat tarragonina

El grau en Medicina (12,852), el doble grau en Bioquímica i Biologia Molecular i en Biotecnologia (12,811) i el grau en Enginyeria Matemàtica i Física, que és de nova creació, són els ensenyaments de la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona amb una nota de tall més alta. Totes aquestes carreres tenen notes per sobre de 12.

Cinc estudis més tenen una nota de tall per sobre de l'11 i set per sobre de 10. Els tres ensenyaments més demandats de la URV en primera preferència són de l'àmbit de la salut: Medicina, Infermeria i Psicologia.

L'assignació de places en la primera distribució a la URV es manté estable

Fins a 3.879 estudiants han estat assignats a la URV per al pròxim curs 2021-22, inclosos els centres adscrits. És una xifra similar respecte del curs 2020-21, quan van ser 3.904. Així, la demanda per estudiar a la universitat tarragonina es manté estable.

Fins al 20 de juliol els estudiants de primer curs a qui ja s'ha assignat plaça en primera preferència podran fer la matrícula. Els dies 28 i 29 de juliol es podran matricular els que han estat assignats en les altres preferències.