Quiròfan

Millora la situació epidemiològica als hospitals tarragonins i incrementen la capacitat en els quiròfans

Es posen en marxa més sessions per recuperar l'activitat

A partir d'aquest dilluns, 1 de març, els centres hospitalaris de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona recuperaran activitat amb l'increment de sessions de quiròfans. En aquest sentit, l'Hospital Universitari Joan XXIII comptarà amb 10 quiròfans diaris al matí més 11 quiròfans de tarda a la setmana.

Tot i la recuperació de l'hospital tarragoní, es mantindrà l'activitat derivada a les clíniques Viamed Monegal, Activa Mutua i Centre MQ Reus on es realitza cirurgia major ambulatòria (CMA). 

Pel que fa a l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus comptarà amb 10 quiròfans de matí diaris, mentre n'hi haurà 2 de tarda a la setmana. Un altre centre que recuperarà l'activitat és el Pius Hospital de Valls. L'hospital vallenc tindrà 2,5 sessions de quiròfan al matí cada dia, mentre en tindrà 2 de tarda, només de dilluns a dimecres. Així mateix, ha mantingut fins ara la cirurgia sense ingrés i des del 22 de febrer que se'n realitza amb ingrés.

Pel que refereix als centres de la xarxa Santa Tecla, l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona es troba al 85 per cent de la seva activitat quirúrgica màxima, mentre l'Hospital del Vendrell funciona amb 3 quiròfans al matí i 1 sessió de tarda setmanal i 3 sessions a Policlínica del Vendrell a la setmana.