Jordi Jordan, cap de llista d'ECP a Tarragona

En Comú Podem aposta pel tàndem Jordi Jordan i Yolanda López pel 14-F a Tarragona

Mario Téllez, de Vila-seca en Comú, o Patricia Olivé, coordinadora d'En Comú Podem a Tarragona ciutat, també formen part de la llista

Catalunya en Comú i Podem Catalunya han acordat repetir la coalició  per encarar les eleccions del 14-F a la demarcació de Tarragona. La formació encapçalada per Jéssica Albiach comptarà amb Jordi Jordan  com a número u per la circumscripció de Tarragona i anirà acompanyat de l'actual diputada Yolanda López, qui va liderar la formació a la llista tarragonina les passades eleccions.

La decisió que s'ha pres des d'ambdues formacions pretén combinar l'experiència i la feina realitzada per Yolanda López al Parlament amb la visió i experiència municipalista  de Jordi Jordan, cap de l'oposició a Tortosa. L'aposta d'encapçalament de la llista és per donar veu a l'oblidat territori de Terres de l'Ebre i la voluntat de continuar treballant pels reptes del present i futur del Camp de Tarragona i el Baix Penedès.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Jordi Jordan i Yolanda López aniran acompanyats amb persones destacades al territori. Mario Téllez, portaveu de Vila-seca en Comú; Roser Estrich, lluitadora antifranquista i participant en la fundació de CCOO juvenils; Carolina Burgos, autònoma des de fa 20 anys i regidora de govern a Cunit; Fran Pizarro, sindicalista reconegut per la seva lluita abans i després del desgraciat accident de l'empresa IQOXE; Patricia Olivé, actual coordinadora d'ECP a Tarragona ciutat i cap de servei de la URV; Andreu Agredano, per el vessant jove; i les històriques Teresa Fortuny i Josep Sementé, entre d'altres. 

La candidatura d'En Comú Podem, segons expliquen, «s'erigeix en l'única opció netament d'esquerres, feminista i ecologista i que defensa el blindatge dels serveis públics». En aquest sentit, assenyalen que és «l'única força capaç de generar noves majories alternatives que portin a un nou canvi a Catalunya i a Tarragona, com ja ha fet l'espai des del Govern central i en l'àmbit municipal». 

Yolanda López en un miting al Vendrell l'any 2017
Yolanda López serà la número 2 a la llista d'ECP a Tarragona | Tarragonadigital