Imatge d'un senyor comprant loteria

La Loteria Nacional deixa milers d'euros al Vendrell i a Tarragona

El primer premi ha caigut a la capital del Baix Penedès, mentre que el segon ha tocat al barri tarragoní de Torreforta

El sorteig de la Loteria Nacional d'aquest dissabte ha deixat milers d'euros i molta alegria a la província de Tarragona. Dues han estat les localitats tarragonines que han celebrat premis: d'una banda el Vendrell, on ha caigut el primer premi, i de l'altra Tarragona, concretament el barri de Torreforta, on ha tocat el segon premi.

A la capital del Baix Penedès, el 03945, corresponent al primer premi, ha deixat 60.000 euros per cada dècim. El número s'ha venut a l'administració de loteria que està ubicada a la Baixada Sant Miquel del Vendrell. El 03945 també s'ha venut a Medina del Campo, a la província de Valladolid.

Pel que fa al segon premi, el 33852, s'ha venut, entre d'altres llocs, a l'administració de loteria del carrer Falset del barri de Torreforta, a la ciutat de Tarragona. Cada dècim d'aquest número, que també s'ha despatxat en altres províncies espanyoles, ha estat premiat amb 12.000 euros.

El d'aquest dissabte ha estat el darrer sorteig de la Loteria Nacional abans de l'esperat Sorteig de Nadal, que el pròxim dijous 22 de desembre repartirà uns 2.520 milions d'euros.