Pla obert del magatzem que acull la logística de vacunació contra la Covid-19

Joan XXIII habilita un magatzem de 300 metres quadrats com a centre logístic de la campanya de vacunació

L'espai es troba al Parc Sanitari de l'hospital i tindrà un ús polivalent quan comencin les obres

El Part Sanitari que envolta l'Hospital Joan XXIII de Tarragona estrena un nou magatzem que assumeix la funció de centre logístic de la campanya de vacunació  contra la Covid-19 arreu del territori. L'espai disposa d'un total de 313 metres quadrats, es troba al costat del mòdul destinat a la Docència i Recerca i té capacitat per, si s'escau, doblar la seva capacitat total. El magatzem acull, a hores d'ara, tot el material, equipament i capacitat de distribució referent a les vacunes  per frenar la pandèmia.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Des de l'Institut Català de la Salut (ICS) ja treballen amb la idea de donar un futur pla d'usos polivalent  a l'espai una vegada acabi la funció relativa a la vacunació, i s'espera que el magatzem aculli els  serveis mèdics  i assistencials que calgui desplaçar tan bon punt comencin les grans obres de construcció del nou Hospital Joan XXIII en els pròxims mesos i anys. La ubicació provisional  durarà fins que els nous espais estiguin preparats per instal·lar els nous serveis altra vegada.