Imatge dels manifestants que han tallat la T-750 a la Pobla de Mafumet

Els treballadors de Repsol no s'aturen i continuen amb les mobilitzacions

Els empleats d'arreu del país es concentraran a Madrid amb motiu de la Junta General d'Accionistes

Els treballadors de Repsol continuen les manifestacions de protesta contra l'empresa. Una acció que és la continuació d'aquella que es va viure el passat 19 d'abril a Tarragona quan es van mobilitzar convocats pel sindicat STR per les propostes que havia fet la direcció de l'empresa per un nou acord.

En l'última concentració viscuda a terres tarragonines, a l'entorn del Polígon Químic Nord de Tarragona, a la Pobla de Mafumet, es va tallar la carretera T-750. Una manifestació que va arribar fins a les portes del Complex Industrial de Repsol. 

Els empleats no es queden quiets i aquest divendres 6 de maig han convocat una nova concentració amb motiu de la Junta General d'Accionistes. Un acte que se celebrarà a Madrid.

Aquesta vegada també l'ha convocat STR i els treballadors de Repsol d'arreu del país denunciaran la congelació salarial que pateixen tot i els grans resultats econòmics que ha obtingut l'empresa. 

Els treballadors exigeixen «respecte»

Els treballadors de Repsol de tots els centres productius de la companyia es mobilitzaran davant del Palau de Congressos de Madrid. En aquest punt se celebrarà la Junta General d'Accionistes de l'empresa.

El Sindicat de Treballadors ha convocat una manifestació després de mesos de negociacions infructuoses per a desencallar la congelació salarial que pateixen els treballadors de Repsol des de l'any 2020.

El secretari de comunicació del Sindicat de Treballadors, Jordi Margalef, exigeix «respecte i que es tinguin en compte les nostres propostes». Margalef remarca que «nosaltres, més que ningú, volem que l'empresa prosperi, però no a costa de menysprear l'esforç i la professionalitat de tota la plantilla».

En aquest sentit, des del sindicat posen el focus en què «no es pot acceptar que la companyia presenti resultats econòmics record, els directius s'incrementin el sou al voltant d'un 15% i la proposta que se'ns posa sobre la taula sigui d'un 2,5% en tres anys, que amb els actuals nivells d'inflació representa una pèrdua molt important de poder adquisitiu».

La concentració, on es preveu la participació de centenars de treballadors de Repsol, tindrà lloc a partir de les 11 hores davant el Palau de Congressos de Madrid-IFEMA.