El Port de Tarragona ha projectat la instal·lació de pilones flexibles en tot el KM0

La mesura del Port de Tarragona per millorar la seguretat de les operatives de creuers

S’instal·laran pilones flexibles cada 10 metres tant al carril bici com al carril dels caminadors per delimitar-ne l’ús

El Port de Tarragona instal·larà pilones flexibles reflectants en tot el recorregut fins al Far de la Banya. Una acció de l'Autoritat Portuària de Tarragona en el seu afany per millorar la seguretat de totes les persones que fan ús de les seves instal·lacions.

La projecció d'instal·lació d'aquestes pilones flexibles, de 75 centímetres d'alçada i cada 10 metres, és que estiguin en tot el KM0 per delimitar-ne els diferents carrils per diferents usos.

Aniran col·locades sobre la línia blanca de separació i, per banda i banda, separarà la zona central, per on circulen vehicles motoritzats, amb el carril bici i carrils dels caminadors.

Les millores per l'arribada de creuers

L'APT, en la seva política de millora, treballa des de fa temps en com optimitzar les operatives de creuers que arriben al moll de Balears i al dic de Llevant. Des d'aquests punts transporten els turistes que ho desitgen a la ciutat.

Amb aquest avenç el Port de Tarragona vol que la convivència entre usuaris del KM0 i les arribades de turistes a la ciutat puguin cohabitar sense alterar el normal ús de les instal·lacions.

Aquesta intervenció tindrà un cost de 39.000 euros (IVA exclòs) i estarà instal·lada a principis de juny, abans de l’inici de l’augment d’arribades de creuers al Port de Tarragona coincidint amb l’època estival.