Un tren de Rodalies de Catalunya en marxa

Canvis als horaris de Rodalies de Tarragona per obres del Corredor Mediterrani

Les afectacions es perllongaran els propers quatre caps de setmana

El servei de Rodalies a la demarcació de Tarragona es veurà modificat per les obres que Adif està executant al Corredor Mediterrani. Unes actuacions que, en concret, s'estan fent al municipi d'Altafulla. I, a més, comportaran una limitació a la capacitat de la infraestructura.

Per aquest motiu, durant els pròxims quatre caps de setmana del mes de maig (7-8, 14-15, 21-22 i 28-29) hi haurà canvis al servei de les línies R14, R15, R16 i R17.

Per tal que les afectacions tinguin el mínim impacte possible, s'ha dissenyat una reprogramació del servei per als caps de setmana assenyalats. Una feina que s'ha fet entre Adif, la Generalitat de Catalunya i Rodalies.

Així doncs, de forma genèrica, hi haurà alguns canvis que es veuran implantats al llarg de tots els caps de setmana que s'estiguin efectuant les obres del Corredor Mediterrani.

En aquest sentit, els dissabtes, fins a les 9 del matí, hi haurà servei alternatiu per carretera entre Tarragona, Torredembarra i Sant Vicenç de Calders.

La resta de la jornada de dissabte i diumenge, hi haurà modificacions horàries amb increments de temps de viatge que poden arribar fins a un màxim d'uns 10 minuts per la circulació en via única. Alguns serveis amb origen o destinació Reus i Salou-Port Aventura es veuran afectats amb transbord per carretera fins/des de Sant Vicenç de Calders.

D'altra banda, entre setmana també hi haurà canvis. En concret, es produiran lleugers reajustaments horaris.

Informació a través dels canals oficials

Les afectacions que hi haurà durant aquests dies al servei de Rodalies, Adif i Renfe han dissenyat el pla de comunicació i atenció al client 'Transformem Rodalies'. En aquest, de forma detallada, s'explicarà les modificacions que es produeixin a la circulació de trens a Catalunya.

Tota la informació sobre aquestes modificacions del servei es comunica a través de megafonia en estacions i a l'interior dels trens, així com a pantalles i teleindicadors. Tota la informació i els horaris als webs oficials de Rodalies, Adif i Renfe, el telèfon d'informació  900 41 00 41, a l'App Rodalies de Catalunya, així com en les xarxes socials de Rodalies i Renfe.